Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Akkumulátorok & töltőberendezések
Feltöltve és üzemre készen

Energiamenedzsment

Teljes körű szervizszolgáltatást nyújtunk elektromos targoncákhoz: akkumulátorszerviz, csereakkumulátorok és töltőberendezés-szerviz. Raktárában folyamatos üzemeltetést biztosítunk, akár 24 órában is. 

Az elektromos targoncák üzemeltetéséhez folyamatosan töltést kell biztosítani a raktár költséghatékony működtetése érdekében. Ezért egy teljes körű szervizcsomagot állítottunk össze: csere- vagy bérakkumulátoroktól kezdve a az akkumulátorok állapotának ellenőrzésén keresztül egészen az akkumulátor-karbantartásig. A Jungheinrich töltőberendezés-szerviz ellenőrzi és felülvizsgálja a töltőberendezések működését, hogy akkumulátorai a töltési ciklusok során ne sérüljenek és hosszú távon teljesen alkalmazhatóak legyenek.

Előnyök:

  • Gyártói szakértelem
  • Akkumulátorainak és töltőberendezéseinek élettartam-hosszabbítása
  • Járművei biztonságának és teljesítményének növelése

Töltőberendezés-szerviz

Ön is inkább a biztonságot választja?

Biztonság-szervizünkkel a baleset-megelőzési előírások (UVV) és szakszervezeti előírások (pl. DGUV előírás 68) pontos betartásával mindig a biztonságosságot választja. Gondoskodunk a műszaki ellenőrzés mellett az ellenőrzési határidők nyomon követéséről és betartásáról is, valamint az ezzel kapcsolatos adminisztratív munkáról.
Használja ki DGUV előírás 3 és VDE 0701/02 szerinti működési ellenőrzésünk előnyeit:

  • Maximális biztonság valamennyi kezelő számára.
  • Minden előírás határidő szerinti betartása.
  • Hosszútávú biztonsági befektetés a járművek, akkumulátor és töltőberendezés számára.
  • Vizsgamatrica.
  • Részletes ellenőrzési jelentés.

Nálunk megtalálja a megfelelő töltőberendezést az akkumulátorához.

További információ


Akkumulátor szerviz

A hosszútávon nagyfokú teljesítményhez a helyes energiahordozóra van szükség. Velünk a biztonságos megoldást választhatja. Mindegy, hogy csere- vagy bérakkumulátorról, vagy ezek karbantartásáról van szó, nálunk jó kezekben van. Kezdve egy akkumulátor-ellenőrzéssel történő állapotellenőrzéssel, az akkumulátor-tisztításon át egészen a rendszeres akkumulátor-karbantartásig, a megfelelő szolgáltatást kínáljuk.

A Jungheinrich úttörő az elektromobilitás területén. Győződjön meg Ön is akkumulátoraink kiváló minőségéről és csúcsteljesítményéről.

További információ


Content Energia menedzsment

Energia tanácsadás a helyszínen

Igény szerint szakképzett szakembereink olyan energiakoncepciót dolgoznak ki Önnek, amely igényei alapján optimális. 

Ahhoz, hogy flottája egyszerűen és hatékonyan álljon át a lítiumion-akkumulátorokra és töltési technológiára, energetikai szakembereink igény szerint átfogó energia-tanácsadást végeznek az Ön telephelyén. A meglévő rendszerek és folyamatok állapotelemzésén túlmenően ez magába foglal úgynevezett energiaprofilok és töltési koncepciók felállítását is a teljes energiamérleg optimalizálása érdekében. 


Egyéni tanácsadás

Tervezés, projektmunka és megvalósítás: Szaktanácsadóink a megvalósítás valamennyi szakaszában rendelkezésre állnak. Az egyes járművek utólagos felszerelésétől kezdve a teljes járműpark átállításáig, hogy köztes töltéssel több műszakon keresztül üzemeljenek. Egyéni megoldást kínálunk Önnek. Profitáljon a lítiumion-technológiánk koncentrált erejéből. Győződjön meg róla a saját szemével. 

Örömmel tájékoztatjuk Önt.