Stage Kern-Services

Szerviz szolgáltatások

A végén egyedül csak a logisztika teljesítménye számít. Azért, hogy Ön teljesen és egészen az üzletre koncentrálhasson, mi foglalkozunk a szerviz szolgáltatásainkkal, mint a targonca flottája és raktár berendezései körüli karbantartás és javítás.

A Full-Service minden tekintetben aggodalomtól mentes csomagként a legjobb opció az Ön számára, vagy a flottája és raktára számára a személyre szabott karbantartási és javítási teljesítmények a fontosak? A választás az Ön kezében van. Világszerte több, mint 4.800 vevőszolgálati technikus áll az Ön oldalán szaktanácsadással és tényleges tevékenységgel. A cél mindig a drága kieső vagy állásidők megakadályozása. És mindez egy kézből.

Alaptevékenységeink közé tartozik az intelligens energiamenedzsment akkumulátorok és töltőberendezések számára, és az abroncs- és biztonsági szolgáltatás is. Ezen túlmenően lényeges intralogisztikai feladatok is vannak, mint a hidraulika-szerviz, a targoncavezetői és a biztonsági képzések vagy a minősített állványellenőrzési szolgáltatás: mindent a sikerért és a logisztikai folyamatok abszolút megbízhatóságáért.

100 % alkalmazási üzemkész állapot – 0 % kockázat

Full-Service ajánlatainkat az Ön igényeihez igazítjuk, és teljes körű befektetési biztonságot kínálunk pontosan kiszámítható költségekkel.

Akció reakció helyett

A rendszeres ápolás és karbantartás maximalizálja a targoncák üzemkészségét. Szolgáltatásunk egyéni intervallumokkal tervezési biztonságot kínál.

Biztonságos és tervezhető

A hidraulikaolaj időben történő és szakszerű cseréje környezetbarát ártalmatlanítással garantálja a járművek hosszú távú megbízhatóságát és hosszú élettartamát. Ezt szívesen átvállalják szakértőink.

A bizalom jó – ellenőrzés előírt

Végigvezetjük Önt a paragrafusok dzsungelében, és természetesen a targoncák előírás szerinti alkalmazásáról gondoskodunk.

Senki sem ismeri jobban a Jungheinrich targoncák és abroncsok együttműködését, mint mi.

Van valamink üzemzavar ellen

Minimalizálja járművei állásidejét: Sűrű szervizhálózatunk és szakértő technikusaink lehetővé teszik ezt.