+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Kézi kiszolgálású állvány előzetes kampánykép

Statikus kis alkatrészes tárolás

A kis alkatrészek és a komissiózott áruk az egyedi körülményektől függően különböző módon tárolhatóak. A Jungheinrich minden alkalmazásra fel van készülve, és minden tárolási és komissiózási feladathoz a megfelelő kis alkatrész állványt kínálja.

Minden árucikk optimálisan elérhető a kis és közepes mennyiségekhez tervezett polcos állványainkkal. Általánosan alkalmazhatóak minden iparág számára, mind a kis alkatrészekhez, mind pedig az egységrakomány képző eszköz nélküli nagyméretű árukhoz.

Kis alkatrészes állványok polcokkal

A tárolás acéllemezből vagy fából készült polcokon történik több szinten. A kisalkatrész állványok összedugható vagy csavarozható kivitelben kaphatók, és kézi, valamint automatikus működtetésre is alkalmasak. Több mint tizenkét méteres, magas állványrendszerű kialakításával, kézzel vagy raktári felrakógéppel, illetve komissiózókkal, szűkfolyosós targoncákkal és magasraktári targoncákkal lehet kiszolgálni.

A legjobb teljesítmény az automatikus kisalkatrész raktárban

Rövid hozzáférési idők, optimális helykihasználás és nagy forgalom – az automatikus kisalkatrész raktárunk (AKL) előnyei nyilvánvalóak. Az áruk be- és kitárolása teljesen automatikus.