+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Szállítópálya

Szállítópálya rendszer

Szállítópálya rendszer

Előnyök

Szállítórendszerekkel egy hatékony és biztonságos áru- és anyagszállításért az egyes vállalati tartományokon belül: Mi tudjuk az Ön számára megfelelő megoldást. Mindegy, hogy raklapokat, kartonokat vagy tárolóládákat – teljesen mindegy milyen méretben – szállít.

Szállítópálya, szállítóberendezés, szállítószalagok: Egy rendszert készítünk ezekből

A megfelelő szállítópálya használata döntő a raktár termelékenysége számára. Szállítórendszereinket igény szerint különböző komponensekből konfiguráljuk. A legjobb eredmény érdekében görgős-, hevederes- vagy láncpályákat, tolópadokat, emelő- és fordítóasztalokat vagy szíjas emelőket. és számos elemet szállítunk alkalmazásra. Az eredményben a raktárában nagy átáramló mennyiséget célozunk meg. A raklapok szállítási sebessége 0,45 m/s, ami tárolóládáknál akár 1,50 m/s. És mindez a lehető legkisebb helyigény mellett többek között magasságkülönbségek áthidalásával is. Ehhez jönnek anyagáramlási és vezérléstechnikai, valamint kontúrellenőrzések, Wickler és minden, aminek egyébként még a folyamatoknál jelentősége van.

Jövőképes szállítási rendszerek: holisztikus tervezés a fenntartható siker érdekében

Mindegy, hogy egy meglévő rendszert kíván-e optimalizálni, vagy új raktárt állít be: Szakértően adunk tanácsot Önnek, és megtalálja a megfelelő szállítóberendezést az Ön alkalmazásához. Termékeinkkel és folyamat-know-how-jával együtt dolgozhatunk Önnel az igényeinek megfelelő rendszer megtervezéséhez. Használhatja azt a targonca flottájának visszaszerzéséhez, egyidejűleg optimálisan kihasználhatja a raktár térbeli kapacitását. A szállítandó áruk széles skálájához kínálunk megoldásokat a kis kötegektől a teljes raklapkezelésig. A teljeskörű tervezéshez jön szerviz-kínálatunk. Hogy logisztikája fenntarthatóan mozgásban maradjon: hatékonyan, biztonságosan, gyorsan.