+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EasyAcces
Egyszerű hozzáférés vezérlés, hatékony védelem

EasyAccess

EasyAccess flottakezelő termékünkkel vezérelhető a járművekhez történő hozzáférés univerzális kulcs nélkül közvetlenül a vezető kijelzőfelületén. Ezáltal megbízhatóan védi flottáját illetéktelen használat ellen.

EasyAccess hatékonyan hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez és a biztonság növeléséhez a raktárban. Igényeire és üzemi méreteire szabottan az EasyAccess három változatban érhető el más gyártók járművei számára is.

Egyszerűen nagyobb biztonság

Ezeket az előnyöket kínálja az EasyAccess

Megbízható védelem illetéktelen használat ellen, ez az EasyAccess. EasyAccess segítségével vezérelhető, melyik dolgozója melyik járműhöz kapjon hozzáférést. Így a raktárban a biztonságot növelheti és egyidejűleg csökkennek az üzemeltetési költségek a járművek és állványok károsodása miatt.

Az Ön előnyei:

  • Illetéktelen járműhasználat elleni védelem
  • Nincs többé szükség univerzális vezetői kulcsra
  • A járművek hozzáférés kezelése közvetlenül a mindenkori vezető kijelzőfelületén
  • Lehetséges az utolsó 10 bejelentkezés lekérdezése a kijelzőfelületen

Mindenkinek a megfelelő megoldás

Ismerje eg optimális EasyAccess-változatát

Különböző üzemi méretek és követelmények rugalmas megoldásokat feltételeznek. Ehhez EasyAccess három változatát kínáljuk: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinKód és EasyAccess Transzponder. Választhat, melyik megoldás a jobb Önnek és a flottája számára.

EasyAccess Softkey

Az EasyAccess Softkey változat a vezető kijelzőfelületének segítségével működik, melyen keresztül egy hozzáférési kódot kell beírni. Akár 10 különböző kódot is beállíthat.

EasyAccess PinKód

Nagyobb targoncaflotta esetén az EasyAccess PinKód változatot kínáljuk, melynek során akár száz különböző hozzáférési kód állítható be a járművön lévő kiegészítő PinKód-mező segítségével.

EasyAccess transzponder

Amennyiben transzponder kártyákat használna, az EasyAccess Transponder az ajánlatunk. Egy kiegészítő transzponder olvasómező segítségével akár száz különböző transzponder is használható. Ez a változat önálló változatként is rendelkezésre áll, akár más gyártók targoncái számára is.