Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EasyAcces
Egyszerű hozzáférés vezérlés, hatékony védelem

EasyAccess

EasyAccess flottakezelő termékünkkel kulcs nélkül, közvetlenül kijelző felületen keresztül hozzáférhet a targonca vezérléséhez. Ezáltal megvédheti flottáját illetéktelen használattól.

EasyAccess hatékonyan hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez és a biztonság növeléséhez a raktárban. Igényeire és üzemi méreteire szabottan az EasyAccess három változatban érhető el más gyártók eszközeihez is.

Nagyobb biztonság egyszerű megoldással

Az EasyAccess használatának előnye

Megbízható védelem illetéktelen használat ellen, ez az EasyAccess. EasyAccess segítségével beállíthatja, melyik dolgozója melyik járműhöz kapjon hozzáférést. Így a raktárban a biztonságot növelheti, míg ezzel egyidejűleg csökkennek az üzemeltetési költségek a targoncák és állványok nagyobb védelmének köszönhetően.

Előnyök áttekintése:

  • Illetéktelen targoncahasználat elleni védelem
  • Nincs többé szükség indítókulcsra
  • A targoncák hozzáférésének kezelése közvetlenül a kijelző felületen
  • Lehetőség az utolsó 10 bejelentkezés lekérdezésére a kijelzőn keresztül

Mindenkinek a megfelelő megoldás

Ismerje meg optimális EasyAccess típust

Különböző üzemi méretek és követelmények rugalmas megoldásokat feltételeznek. Ehhez EasyAccess három változatát kínáljuk: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinKód és EasyAccess Transzponder. Választhat, melyik megoldás a legmegfelelőbb Önnek és flottája számára.

EasyAccess Softkey

Az EasyAccess Softkey változat a vezető kijelző felületének segítségével működik, melyen keresztül egy hozzáférési kódot kell beírni. Akár 10 különböző kódot is beállíthat.

EasyAccess PinCode

Nagyobb targoncaflotta esetén az EasyAccess PinCode változatot kínáljuk, melynek során akár száz különböző hozzáférési kód állítható be a járművön lévő kiegészítő PinCode-mező segítségével.

EasyAccess Transponder

Amennyiben transzponderkártyákat használna, az EasyAccess Transpondert ajánljuk. Egy kiegészítő transzponder olvasómező segítségével akár száz különböző transzponder is használható. Ez a változat önálló változatként is rendelkezésre áll, akár más gyártók targoncái számára is.