+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Flottakezelés
Nagyobb hatékonyság és biztonság, kisebb költségek

Flottamenedzsment

Az ISM Online flottamenedzsment az intralogisztikai folyamatokat hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi. Használja ki a tapasztalatunkat és az átfogó know-how-t, mely a több mint tíz éves flottamenedzsment rendszerből származik. 

ISM Online

ISM Online nemzetközileg működik, mérettől és komlexitástól függetlenül és egyéb gyártók járműveit is magába foglalja. Specialistáink tanácsadása természetesen közvetlenül a helyszínen történik. Az előnyök az Ön kezében vannak: Flottája rendelkezésre állása és termelékenysége növekszik, az üzemeltetési költségek csökkennek és az emberek és gépek biztonsága növekszik.

Jungheinrich ISM Online a targonca menedzsment információs rendszerhez áll rendelkezésre és egy egész flottamenedzsment, mellyel mérettől és komplexitástól függetlenül kezelheti egész targoncaflottáját. A Jungheinrich flottamenedzsment lehetővé teszi targoncái részletes elemzését - más gyártók targoncáit is. Targoncaflottája ISM Online flottamenedzsmenttel nemzetközileg is hatékonyabban vezérelhető és a raktárban a targonca flottájának átláthatósága és biztonsága növekszik.

ISM Online mobile útközben

Sokat van úton és mindig szemmel szeretne tartani mindent? Mindegy, hogy irodában, raktárban vagy autóban – ISM Online mobile segítségével bárhol és bármikor aktuális információkhoz juthat targoncáiról és vezetőiről. Teljesen kényelmesen egy okostelefonon vagy tableten. Nem szükséges ehhez semmit sem telepíteni vagy költséges tárhelyet használni – használja ISM Online mobile rendszerünket egyszerűen és intuitív módon böngészőből.

Milyen előnyöket kínál a Jungheinrich flottamenedzsment?

Az ISM Online a flotta adatok gyűjtésére, felügyeletére és kiértékelésére létrehozott rendszer, mely több telephelyre átívelő, nemzetközi és gyártótól független megoldást kínál. A webes alapú és intuitív kezelendő Jungheinrich flottamenedzsment konkrét adatokat állít rendelkezésre a konkrét döntésekhez. Így flottáját hatékonyan és költséghatékonyan kezelheti.

Az Ön előnyei:

  • A kereskedői és műszaki targoncaadatok összevezetése
  • Érthető, kifejező kiértékelések
  • A targoncaflotta adatai mindig és mindenütt elérhetők
  • Flottája telephelyen átívelő és nemzetközi adatai
  • Tanúsított biztonság a Jungheinrich flottamenedzsmentnél
  • Járműveinek gyártójától függetlenül működik
  • Egyénileg kombinálható flottamenedzsment modulok
  • Flottájának költségoptimalizálása
  • Mobil eszközökkel való használatra optimalizálva

Hogyan működik ISM Online?

A Jungheinrich Flottamenedzsment ISM Online egyesíti az üzleti és targoncaflottájának minden targoncájáról szóló alkalmazási-, valamint ütközési adatot egy rendszerben. Flottájának megfelelő adataihoz történő hozzáférés a Management Portálon keresztül történik az internet egy védett tartományában.

Ezáltal targoncaflottájához tartozó információk lekérése praktikusan a világ bármely helyéről lehetséges. A Jungheinrich flottamenedzsment nagyfokú adatátláthatósága segít az üzemeltetési költségek csökkentésében és flottája hatékonnyá és biztonságossá tételében.

Az Alap, üzemeltetési költségek és karbantartási menedzsment modulok arra szolgálnak, hogy törzs-, szerződési adatok és költségeket jelenítsen meg.

A biztonság, termelékenység, akkumulátor menedzsment és hozzáférés vezérlés modulok teszik teljessé a flottaelemzést. A modulok járműkomponensekkel (hozzáférési modul, adatrögzítő rázkódás érzékelővel és küldővel) kombinálva használhatóak. A járművekbe beépített komponensek a feltüntetett adatokat küldik a Management Portálra egy Gateway segítségével, ahol ezek az üzleti adatokkal egyesülnek és így átfogó információs alapokat kínálnak. Az egyes modulok egyénileg kombinálhatóak. 

Modulok

A Jungheinrich flottamenedzsment ISM Online különböző modulokból áll, ami egyedileg kombinálható targoncamenedzsmentre vonatkozó igényei szerint biztonsággal a raktárban és elemzési lehetőségekkel. Tudja meg, melyik modulok illeszkednek legjobban a flottához.