+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Vízszintes komissiózó (1)

Horizontális komissiózó

Terhelhető, biztonságos és sokoldalú

Kiváló minőségű kivitelezés, robusztus felépítés és a legmagasabb teljesítményértékek: Ez a titok, amellyel a Jungheinrich a szegmens piacvezetővé vált, köszönhetően a jelentős értékesítési adatoknak és a magas vevői elégedettségnek.

Az ECE 1., 2. és 3. sorozata a horizontális komissiózók, az „igáslovak“ a második állványszintig. Az átmeneti terület a vertikális komissiózókhoz az EKS 1. sorozatunk, melynek legmagasabb magassága 4,60 m.

Az ergonomikus út a nagyobb számú óránkénti komissiózási művelethez

A kompakt méretek ellenére az ECE tágas vezetőhellyel és számos praktikus tárolófelülettel van felvértezve az elülső burkolaton és háttámlán. A 2,4 m hosszú villákkal a horizontális komissiózók maximum három raklapot képesek felvenni 2,5 t-ig. A 8 mm-es acélkeret és az elülső burkolaton emelkedett keretszegélye biztosítja a szükséges biztonságot. Alkalmazza a választott horizontális komissiózót az Ön egyedi igényeinek megfelelően! Ezt számos más lehetőséggel garantáljuk.

Akkumulátor koncepciók a több műszakos működéshez

Különböző akkumulátorkoncepcióinkkal akár 620 Ah-ig is biztosítjuk, hogy járműveink gazdaságos többműszakos üzemmódban sem fáradnak el. A lítium-ion akkumulátoraink (240 Ah vagy 360 Ah) lehetővé teszik a rövidtávú gyors- és köztestöltés lehetőségét bármikor. A jelentősen magasabb hatásfok lehetővé teszi a hosszú állásidőket.
 

Content Vízszintes komissiózó 4

Csak a legjobb, ami elég jó a raktárában.

Az ECE-vel egyszerűen jobb komissiózni.

A Jungheinrich ECE az első számú a vízszintes komissiózók között. Már az ECE alapváltozata is meggyőző: optimális teljesítmény értékekkel, Red Dot díjas jetPILOT multifunkciós kormánykerékkel és fokozott vezetési komforttal. Olyan intelligens funkciók, mint például az easyPILOT távvezérlési megoldása, tovább növelik a komissiózási teljesítményt. Akár a jövőbe mutató lítiumion-technológiával, akár a jól bevált savas ólomakkumulátorral – válasszon Jungheinrich ECE-t, hogy megbirkózzon a napi és egyedi elvárásokkal.


Az ECE előnyei:

Hívjon minket!

Tanácsadó kollégáink állnak rendelkezésére.


jetPILOT

Content ECE 4a
Content Vízszintes komissiózó Red Dot 2

Az első osztályú vezetés alapjellemző – köszönhetően a jetPILOT-tal rendelkező ECE-nek.

Jobb vezetési élmény. Nagyobb menetbiztonság. Nagyobb hatékonyság és több vezetési élvezet. Mindezt jetPILOT, a jól bevált multifunkciós kormánykerék kombinálja. A legnagyobb mennyiségben eladott kezeleőelemünket 2016-ban a Best of the Best kategóriában Red Dot Design díjjal tüntették ki. Az egyedileg állítható magasságú multifunkciós kormánykerék ötvözi a kezelőkaros és a kormánykerekes kormányzás minden előnyét, és az autóvezetés során megszokott kormányzást kínálja betanulási időszak nélkül.

A jetPILOT előnyei:

  • Standard felszereltség minden ECE-ben.
  • Intuitív és kényelmes kezelés, a személygépkocsival megegyező vezetési módnak és a biztos fogásnak köszönhetően.
  • A nyak és a gerincoszlop tehermentesítése kanyarmenetben.
  • A targonca egy kézzel is kormányozható és a kormánykerék automatikusan visszaáll egyenes helyzetbe.
  • Egyéni testmagassághoz állítható.


Content ECE 6a kampány

easyPILOT: a legjobbat még hatékonyabbá teszi

Az easyPILOT-tal felszerelt ECE a leghatékonyabb komissiózási megoldás a piacon. Az easyPILOT intelligens távvezérlési megoldásnak köszönhetően szabad a keze, időt takarít meg, és teljesen a komissiózásra koncentrálhat. Igény szerint válasszon az új easyPILOT Follow és az easyPILOT Control közül. Az easyPILOT Follow-val az ECE minden lépését követi, így még hatékonyabban tud komissiózni. Ezzel szemben az easyPILOT Control különböző innovatív lehetőségeket kínál az ECE távvezérléséhez. Ez egyszerűsíti a folyamatokat, és akár 30%-kal is növelheti a komissiózási teljesítményt óránként.

Az easyPILOT előnyei:

  • Hatékonyság növelése akár óránként 30% -kal több komissiózással.
  • Optimalizált és egyszerűsített folyamatok a komissiózás során.
  • Egyszerű és intuitív kezelés.
  • Átmenet nélküli váltás az easyPILOT és a jetPILOT vezetési módok között.
  • Nagyfokú biztonságot nyújt a kezelő és a környezet számára az oldalsó jelzőfényeknek, a DayLED-eknek és az ütközésvédelemnek köszönhetően.
  • Nagyfokú rendelkezésre állás: Az ECE család valamennyi eszköze easyPILOT-tal kapható.

Content Vízszintes komissiózó 5

easyPILOT Follow – az első számú állandó kísérőként.

Teljesítménye nem ismer határokat az új easyPILOT Follow-val. Az automatikus párosítással a kezelő könnyen kapcsolódhat a kívánt járműhöz az alkalmazás időtartama alatt. Mindössze annyit kell tennie, hogy magával viszi az easyPILOT Follow Bart. Amikor elindul, a jármű automatikusan csak a kezelőt követi még nagy rakományok szállításánál is, a 100%-osan biztonságos kapcsolaton keresztül. A jármű így mindig Ön mellett van, és optimális komissiózási eredményt ér el.


easyPILOT Control – az első számúnak köszönhetően mindent kézben tart.


Az easyPILOT Control segítségével óránként több kigyűjtést ér el csupán egy kézmozdulattal. Az easyPILOT Control Bar, az easyPILOT Control Band és az easyPILOT Control nyomógombos kezelés intuitív kezelői opciói segítségével hatékonyabban tud komissiózni. Egyszerű dupla vagy tripla koppintás a Control Baron, és az ECE mozgásba lendül. Az egyénileg beállítható, szabadon paraméterezhető távolság megtétele után az ECE automatikusan megáll, és azonnal leáll, ha egyszer megérinti a Control Bart. Az ECE megbízhatóan vezérelhető a csuklón viselt Control Band segítségével is. Ha kétszer megnyomja és lenyomva tartja a gombot, a jármű előre beállított távolságot tesz meg, és a gomb felengedése után azonnal megáll. A nyomógombos kezeléssel történő vezérlés kiegészíti az ECE intuitív kezelését. A távvezérlő nyilaival az első számú előre és hátra mozog – ideális rövid távolságokra.


Content ECE kampány
Content ECE kampány (1)

A Jungheinrich lítiumion-technológiával megelőzheti versenytársait: egyenletes teljesítmény, extrém rövid töltési idő és nincs szükség karbantartásra. Válassza lítiumionos gépeinket 6 hónapos elégedettségi garanciával és 5 éves kiterjesztett jótállással!

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele