+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Magasraktári targoncák

Magasraktári targoncák

Magasraktári targoncáinkkal a raklapok felrakása éppolyan könnyedén megvalósítható, mint az egyedi árucikkek komissiózása. Optimális rakodási teljesítménnyel és helykihasználással jeleskednek – tekintettel a költségek növekedésére és az árucikkek sokféleségére, ezek a logisztika fontos előnyei. 

Teljesen automatizált használatra is alkalmas

Intelligens automatizálási komponensekkel a gyakorlatban jól bevált sorozatgyártású járműveink önvezető eszközökké (AGV) változnak át. Intelligens szoftverrel együtt a raktárat időtállóvá teszik, egyszerűsítik a folyamatokat, és a hatékonyságot új szintre emelik. Az automatizálásban kompetens partnereként, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük és valósítjuk meg az önvezető targoncákat (AGV), amellyel raktárának gazdasági hatékonyságát teljesen automatikusan növelheti. 

Magasraktári targoncánk: erős teljesítmény és maximális biztonság

Ha értékeli a nagy teljesítményt, akkor az elektromos magasraktári targoncánk biztosan meg fogja Önt győzni: Az energia-visszanyerésnek és a hatékony energiagazdálkodásnak köszönhetően a targoncát normál üzemmódban probléma nélkül használhatja két műszakon keresztül – akkumulátorcsere nélkül. A jól áttekinthetően megtervezett fülke a munkatársaknak ezenfelül nagyvonalúan méretezett munkahelyet kínál. A nagyméretű tárolófelületek és jó kilátás könnyebbé teszi a munkát, ugyanúgy mint a magasságában és dőlésszögében állítható kezelőpult. Magasraktári targoncáinkkal garantáljuk munkatársai biztonságát is: Minden targonca integrált személyvédelmi rendszerrel rendelkezik a legmagasabb biztonsági követelmények teljesítéséhez.

Szűkfolyosós targonca a legjobb formában – pont, amikor a hely szűkké válik 

Kifejezetten a középső és a felső magasraktári szegmenshez keres magasraktári targoncát? Akkor a mi szűkfolyosós targoncáink ideális megoldást jelentenek. A rugalmasság, az ergonómia és a gazdaságosság tekintetében példaértékűek, és biztosítják a maximális rakodási teljesítményt a szűk folyosóban. Mechanikus és induktív vezetésének köszönhetően a szűkfolyosós targoncák a polctól nagyon rövid távolságban működnek, ami lehetővé teszi a magas haladási és emelési sebességet, és tehermentesíti a vezetőt. A raktár feltételeitől és követelményeitől függően további teljesítménymodulokat is hozzáadhat a magasraktári targoncához a maximális rugalmasság kiegészítése érdekében. Több mint öt millió konfigurációs lehetőséggel, moduláris rendszerünk nemcsak rugalmasságot kínál Önnek – hanem optimális illeszkedést biztosít az Ön egyedi raktárrendszeréhez.

Magasraktári targonca innovatív raktárnavigációval

Magasraktári targoncánk esetében minden menet után hallhatja: „Elérte célját” – köszönhetően az integrált RFID transzponder technológiának. Mivel ez a modern típusú raktárnavigáció mindig pontosan a raklaphelyekhez irányítja. A raktárirányítás minden szállítási és komissiózási megbízást rádiófrekvencián keresztül közvetlenül a targonca termináljára küld. A magasraktári targonca felismeri a következő cél rekeszpozíciót a megfelelő x, y és z koordináták alapján, hogy a megközelítést félig automatikusan tudja végrehajtani. A kijelzőn megjelenik a menet- és emelési irány, és a funkciók megerősítésével a targonca önállóan és milliméteres pontossággal végzi a megközelítést.