+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
stage reach trucks 2022

Tolóoszlopos targonca

Tolóoszlopos targonca – fordulékony és nagy teljesítményű

Tolóoszlopos targoncáink a világban már több mint 60 év óta bizonyítottak a megbízhatóságukkal és teljesítményükkel. Különösen szűk helyviszonyok esetén jelentenek elektromos tolóoszlopos targoncáink új szintet – kompakt konstrukciójuk nagy emelési magasságot is lehetővé tesz.

A tolóoszlopos targonca működési elve

A tolóoszlopos targonca két erősséggel rendelkezik: egyrészt kompakt másrészt igen jelentős emelési magassággal rendelkezik, mely akár a 13.000 millimétert is elérheti. Teherfelvételnél a gép az oszlopot előre tolja, így a villák a targonca előtt szabadon vannak. Ezt hívják oszlop előretolás funkciónak. Ezután következik a hátratolás, mellyel az egységrakomány a két tengely közé kerül. Ez a targonca teljes hosszát csökkenti, így fordulékonysága jelentősen megnő. Ez a menetstabilitást is javítja, valamint csökkenti a szükséges ellensúly nagyságát. Elektromos tolóoszlopos targoncáink ezzel a működési móddal akár 2,5 tonna teherbírású terheket is biztonságosan célba tudnak juttatni.

Elektromos tolóoszlopos targonca: A szűk folyosók specialistája

Minél kisebb a folyosószélesség annál több állványt lehet ugyanazon az alapterületen felállítani. Használja ki az intralogisztikában az optimális helykihasználás előnyeit szűk folyosók esetén is. Pontosan ezen a téren tudják elektromos targoncáink teljes tudásukat bemutatni. A tolóoszlopnak és az ennek köszönhető kompakt helyigény miatt ezek a gépek akadálytalanul tudnak szűk folyosókban is dolgozni. A tolóoszlopos targoncák gyorsulása, emelési és süllyesztési sebessége különösen nagy, így ezekkel nagyobb anyagmozgatási teljesítmény érhető el. Ezen felül az "Efficiency"-től a "drive&liftPLUS"-ig különböző felszereltségi csomagot is kínálunk vállalkozása és alkalmazott raktárrendszere egyedi követelményeihez. Így gyors egységrakomány átrakás valósítható meg – legyen szó akár nagy emelési magasságról – vagy akár nagy sebességgel megtett hosszú anyagmozgatási útról.

Tolóoszlopos targonca bel- és kültéri alkalmazásra

A nagy számú különböző emelési magasság és teherbírás osztály mellett tolóoszlopos targonca programunk különböző padlók esetére is tartalmaz megoldásokat. Ha a targoncát bel- és kültéren egyaránt alkalmazni kell, akkor érdemes a szuperelasztikus abronccsal felszerelt ETV C16/C20 típust választani. Így biztosítható az elektromos targonca menetbiztonsága a különböző útfelületek esetén – legyen szó sima betonpadlóról vagy egyenetlen aszfaltról. Ezen kívül a kültéri használat esetére időjárás ellen védő fülkét is fel lehet szerelni. 

A tolóoszlopos targonca csökkenti a költségeket

Elektromos tolóoszlopos targoncáinkkal számos műszaki és ergonómiai előnyből profitálhat. Ehhez tartozik az innovatív energiavisszanyerési technológia süllyesztés esetén, mely az energiafogyasztást jelentősen mérsékli. Az üzemeltetési költségek így hosszú távon 20%-kal csökkennek. A nagyobb hatékonyság és biztonság érdekében ezen kívül számos vezérlési- és irányítási funkció áll rendelkezésre: ezek a különböző haladási programoktól kezdve a PIN hozzáférésen át a magasság előválasztásig terjednek.
 

Mert minden másodperc számít.

Gyors és megbízható raktári folyamatokat keres? Az új, optimalizált oszloppal rendelkező Jungheinrich ETV tolóoszlopos targoncák lenyűgöző, akár 1,2 m/s-os süllyesztési sebességre képesek és akár 2%-kal növelik a rakodási kapacitást - az opcionális Jungheinrich loweringPRO-nak köszönhetően. Készen áll arra, hogy a hatékonyság, a biztonság és az innováció terén a legmagasabb technológiai színvonalat érje el?

Mert optimalizált oszlopunk biztosan elnyeri tetszését:

  • Jungheinrich loweringPRO (opcionális) az akár 2 %-kal megnövelt anyagmozgatási teljesítményért.
  • Gördülékeny oszlopmenet és kíméletes végállások az oszlop emelésekor, ami zökkenőmentes, állásidőtől mentes munkafolyamatokat biztosít
  • Zajcsökkentés a csendes munka- és vezetési környezetért
  • 13,5 m és 14 m emelési magasság a hatékony raktárkihasználásért
  • Jobb láthatóság a nagyobb biztonság érdekében
  • 750 kg maradványteherbírás a megnövekedett anyagmozgatási teljesítményért
  • Villapozicionáló optimalizált láthatósággal a széles rakományok biztonságos kezeléséhez
Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT


Mert az új ETV tolóoszlopost targoncák fenntarthatóságot biztosítanak: 

TOLÓOSZLOPOS TARGONCA 1,6t

Az első tolóoszlopos targonca teljesen integrált li-ion akkumulátorral rendelkezik.

Ízelítő Profishop webáruházunk termékeiből