+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
stage reach trucks 2022

Tolóoszlopos targonca

Tolóoszlopos targonca – fordulékony és erős

Tolóoszlopos targoncáink a világban már több mint 60 év óta bizonyították megbízhatóságukat és teljesítményüket. Különösen szűk helyviszonyok esetén jelentenek elektromos tolóoszlopos targoncáink új mércét – kompakt szerkezetükkel és nagy emelési magasságukkal.

A tolóoszlopos targonca működési elve

A tolóoszlopos targonca két erősséggel rendelkezik: egyrészt kompakt másrészt igen jelentős emelési magasságra képes, mely akár a 13 métert is elérheti. Teherfelvételnél a gép az oszlopot előre tolja, így a villák a targonca előtt szabadon vannak. Ezt hívják oszlop előretolás funkciónak. Ezután következik a visszahúzás, mellyel az egységrakomány a két tengely közé kerül. Ez a targonca teljes hosszát csökkenti, így fordulékonysága jelentősen megnő. Ez a menetstabilitást is javítja, valamint csökkenti a szükséges ellensúly nagyságát. Elektromos tolóoszlopos targoncáink ezzel a működési móddal akár 2,5 tonna teherbírású terheket is biztonságosan célba tudnak juttatni.

Elektromos tolóoszlopos targonca: a szűk folyosók specialistája

Minél kisebb a folyosószélesség, annál több állványt lehet ugyanazon az alapterületen felállítani. Használja ki az intralogisztikában az optimális helykihasználás előnyeit szűk folyosók esetén is. Pontosan ezen a téren tudják elektromos targoncáink teljes tudásukat bemutatni. A tolóoszlopnak és az ennek köszönhető kompakt helyigénynek köszönhetően ezek a gépek akadálytalanul tudnak szűk folyosókban is dolgozni. A tolóoszlopos targoncák gyorsulása, emelési és süllyesztési sebessége különösen nagy, így ezekkel nagyobb anyagmozgatási teljesítmény érhető el. Ezen felül az "Efficiency"-től a "drive&liftPLUS"-ig különböző felszereltségi csomagot is kínálunk vállalkozása és alkalmazott raktárrendszere egyedi követelményeihez. Így gyors egységrakomány átrakás valósítható meg – legyen szó akár nagy emelési magasságról – vagy akár nagy sebességgel megtett hosszú anyagmozgatási útról.

Tolóoszlopos targonca bel- és kültéri alkalmazásra

A nagy számú különböző emelési magasság és teherbírás osztály mellett tolóoszlopos targonca programunk különböző padlók esetére is tartalmaz megoldásokat. Ha a targoncát bel- és kültéren egyaránt alkalmazni kell, akkor érdemes a szuperelasztikus abronccsal felszerelt ETV C16/C20 típust választani. Így biztosítható az elektromos targonca menetbiztonsága a különböző útfelületeken – legyen szó sima betonpadlóról vagy egyenetlen aszfaltról. Ezen kívül a kültéri használat esetére időjárás ellen védőfülkét is fel lehet szerelni. 

A tolóoszlopos targonca csökkenti a költségeket

Elektromos tolóoszlopos targoncáinkkal számos műszaki és ergonómiai előnyből profitálhat. Ehhez tartozik az innovatív energiavisszanyerési technológia süllyesztés esetén, mely az energiafogyasztást jelentősen mérsékli. Az üzemeltetési költségek így hosszú távon 20%-kal csökkennek. A nagyobb hatékonyság és biztonság érdekében ezen kívül számos vezérlési- és irányítási funkció áll rendelkezésre: ezek a különböző menetprogramoktól kezdve a PIN hozzáférésen át a magasság előválasztásig terjednek.
 

Mert minden másodperc számít.

Gyors és megbízható raktári folyamatokat szeretne? Az új, optimalizált oszloppal rendelkező Jungheinrich ETV tolóoszlopos targoncák lenyűgöző, akár 1,2 m/s-os süllyesztési sebességre képesek és akár 2%-kal növelik a rakodási kapacitást - az opcionális Jungheinrich loweringPRO-nak köszönhetően. Készen áll arra, hogy a hatékonyság, a biztonság és az innováció terén a legmagasabb technológiai színvonalat érje el?

Mert optimalizált emelőoszlopunk biztosan elnyeri tetszését:

  • Jungheinrich loweringPRO (opcionális) az akár 2 %-kal nagyobb anyagmozgatási teljesítményért.
  • Gördülékeny oszlopátmenet és kíméletes végállások az oszlop emelésekor, ami folyamatos, időveszteség nélküli munkafolyamatokat biztosít.
  • Zajcsökkentés a csendes munka- és vezetési környezetért.
  • 13,5 m és 14 m emelési magasság a hatékony raktárkihasználásért.
  • Jobb kilátási feltételek a nagyobb biztonság érdekében.
  • 750 kg maradványteherbírás a megnövekedett anyagmozgatási teljesítményért.
  • Villapozicionáló optimalizált láthatósággal a széles rakományok biztonságos kezeléséhez.


Mert az új ETV tolóoszlopost targoncák fenntarthatóságot biztosítanak: 

Lítiumion targoncák

No Compromises Benefit Motiv 4

Kompromisszumok nélkül. Lítiumion-technológia a Jungheinrichtől.

A lítiumion technológia forradalmasítja az intralogisztika iparágat és sok olyan tényező van, amiért a Jungheinrich lítiumion megoldásait érdemes beépíteni a rendszerbe. Mint vezető lítiumion beszállító, megkönnyítjük Önnek, hogy előnyt kovácsoljon a fejlett technológiából. Holisztikus, élvonalbeli megoldásaink, technológiánk, teljesen beépíthető szolgálatásaink és átfogó termékportfóliónk kombinációjával segítünk üzletét hatékonyabbá és így még sikeresebbé tenni - a Jungheinrichhel kompromisszumok nélkül tervezhet.

Az eredmény: a lítiumion akkumulátorral szerelt tolóoszlopos targoncákkal folyamatosan nagy teljesítmény érhető el. A szünetekben a gyors, köztes töltésekkel a targoncák folyamatosan üzemkészek, nincs szükség akkumulátor karbantartásra és a targonca élettartama akár háromszor hosszabb is lehet. Emellett a li-ion tolóoszlopos targoncák naponta 20 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a savas ólomakkumulátorral szerelt gépek.

Lítiumion targoncák

Váltson lítiumion targoncákra és élvezze a lítiumion energia előnyeit.

További információ

További információra van szüksége? Állunk rendelkezésére, kérjen időpontot kollégáinktól.

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele