Stage Dízeltargonca gázüzemű targonca

Dízel-/gázüzemű targonca

Erős dízel- és gázüzemű targoncák

Dízel- és gázüzemű targoncáink nagy teljesítményre képesek és rendkívül terhelhetők. 1,6 - 5 tonna közötti teherbírásukkal lendületes árurakodást biztosítanak és gazdaságosan alkalmazhatóak a raktárban vagy gyártási területen.

Kültéri használatra: dízel-és gázüzemű targonca

Nagy teljesítményű targoncát keres kültéri munkákra? Ez esetben belső égésű motoros (dízel- vagy gázüzemű) targoncáinkat ajánljuk, melyek kemény használati feltételek, illetve szennyezett vagy poros környezetben és egyenetlen talajon is megbízhatóan dolgoznak. 

A modelltől függően targoncáink akár öt tonna teherbírással is rendelkeznek. A kezelés rendkívül könnyű, mindegy, hogy melyik típus mellett dönt. A dízeltargoncák néhány perc alatt feltankolhatóak, gázos targoncáink esetében a palack könnyen cserélhető.

Erős motorok a nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb fogyasztás érdekében.

Gáz- és dízelüzemű targoncáink hosszú élettartamúak és már sok helyzetben bizonyítottak: erős motorok hajtják, melyek az autóiparban már nagy sorozatban kerülnek gyártásra. Ezek a motorok már alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékkal rendelkeznek – tökéletesek a raktári, illetve termelésben történő napi munkára. Ez a korszerű motortechnológiák a Jungheinrich által kifejlesztett szoftverekkel kombinálva különösen energiahatékony üzemeltetést tesznek lehetővé. Így alacsony üzemanyagfogyasztás és emissziós értékek érhetők el. További előnyt jelent a minimális zajszint. Mind dízelüzemű (DFG),  mind gázüzemű targoncáink (TFG) rendkívül halkan működnek.

Használja ki új generációs, hidrosztatikus meghajtású dízel- és gázüzemű targoncáinkat, mint pl. a DFG/TFG 425s/430s/435s típusok. Mivel ez a technológia kevesebb mechanikus alkatrészbt igényel, kisebb a targoncák karbantartási igénye is. A robusztus, sokoldalú használatra alkalmas alkalmazható, nyomatékváltóval felszerelt gépeink pedig rendkívüli rakodási teljesítményre képesek: a versenytársak gépeivel összehasonlítva nagyobb rakodási teljesítményt nyújtanak alacsonyabb fogyasztás mellett.
 

Content Dízeltargonca – gázüzemű targonca

Nagyobb teljesítmény és megbízhatóság a maximális eredmény érdekében

Válassza ki az Önnek meg felelő targoncát!


DFG 316 DFG 316 dízeltargonca

Emelési magassága 3300 mm, teherbírása  1600 kg. A DFG 316 rendkívül robusztus, gazdaságos és kevés karbantartást igényel.

További információ


TFG 425s (1) TFG 425s gázüzemű targonca 


Emelési magassága 3300 mm, teherbírása  2500 kg. A TFG 425s különösen erőteljes, gyors és dinamikus.

További információ


Kapcsolat