+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Dizeltargonca_nyito

Dízeltargonca

Dízelüzemű targoncáink nagy teljesítményre képesek és rendkívül terhelhetők. 1,6 - 3,5 tonna közötti teherbírásukkal lendületes árurakodást biztosítanak és gazdaságosan alkalmazhatóak a raktárban vagy gyártási területen.

Kültéri használatra: dízeltargonca

Nagy teljesítményű targoncát keres kültéri munkákra? Ez esetben belső égésű motoros (dízelüzemű) targoncáinkat ajánljuk, melyek kemény használati feltételek, illetve szennyezett vagy poros környezetben és egyenetlen talajon is megbízhatóan dolgoznak. 

A modelltől függően targoncáink akár öt tonna teherbírással is rendelkeznek. A kezelés rendkívül könnyű, mindegy, hogy melyik típus mellett dönt. A dízeltargoncák néhány perc alatt feltankolhatóak.

Erős motorok a nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb fogyasztás érdekében.

Dízelüzemű targoncáink hosszú élettartamúak és már sok helyzetben bizonyítottak: erős motorok hajtják, melyek az autóiparban már nagy sorozatban kerülnek gyártásra. Ezek a motorok már alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékkal rendelkeznek – tökéletesek a raktári, illetve termelésben történő napi munkára. Ez a korszerű motortechnológiák a Jungheinrich által kifejlesztett szoftverekkel kombinálva különösen energiahatékony üzemeltetést tesznek lehetővé. Így alacsony üzemanyagfogyasztás és emissziós értékek érhetők el. További előnyt jelent a minimális zajszint, rendkívül halkan működnek.

Használja ki új generációs, hidrosztatikus meghajtású targoncáinkat, mint pl. a DFG/TFG 425s/430s/435s típusok. Mivel ez a technológia kevesebb mechanikus alkatrészt igényel, kisebb a targoncák karbantartási igénye is. A robusztus, sokoldalú használatra alkalmas alkalmazható, nyomatékváltóval felszerelt gépeink pedig rendkívüli rakodási teljesítményre képesek: a versenytársak gépeivel összehasonlítva nagyobb rakodási teljesítményt nyújtanak alacsonyabb fogyasztás mellett.
 

GYIK a dízeltargoncákról:

Dízeltargoncák hidrosztatikus meghajtással - a tökéletes hátramenetért.

A hidrosztatikus meghajtással működő dízeltargoncáknak van a legjobb menetdinamikája és gördülékenyen állítható erőátvitele. A dinamikus gyorsulás, az érzékeny fék és a pontos kormányzás teszi lehetővé, hogy a dízeltargoncák a legalkalmasabbak, ha hátramenetről van szó. 

Az öt vezetési és üzemeltetési programmal, a hidrosztatikus meghatjás ráhangolható a különböző üzemi körülményekre, feladatokra. 

Ezek a dízel villástargoncák különösen alacsony kibocsátásúak, mivel az általunk használt hidrosztatikus meghajtás csak néhány mechanikus alkatrésszel dolgozik. Jó példa erre az olajos többtárcsás rögzítőfék-rendszer, amely egy alacsony karbantartásigényű zárt rendszerbe vannak beépítve.

A hidraulikus olajszűrés hosszabb élettartamot biztosít minden dízeltargonca alkatrésznek. A hidrodinamikus meghajtású dizájn a dízeltargoncáknál a hosszabb útvonalakra van tervezve.  

 Amíg egy hidrosztatikus targoncameghajtás tökéletes hátramenet üzemmódban, a hidrodinamikus meghajtás a dízel targoncáknál ideális a közép- és hosszútávú teherszállításra. A motor nyomatékváltója finom indulást és optimális, hatékony haladást tesz lehetővé közepes és nagy sebességeknél is.  

Dízeltargoncák vásárlása, bérlése.

A dízel villástargonca minden szempontból illeszkedhet az Ön használati igényeihez. Ha szeretne többet tudni arról, hogyan tud ideális dízel villátargoncát konfigurálni, amely az Ön egyedi használati körülményeinek megfelel, szakértőink rendelkezésre állnak, hogy segítsenek kialakítani a személyre szabott dízeltargoncát. Tanácsadóink Önnel együtt átnézik a rendelkezésre álló dízeltargonca-típusokat, megfelelő meghajtású és felszereltségű gépet ajánlanak. 

A Jungheinrich PROFISHOP webáruházában tud vásárolni szállító konténereket vagy raklapokat is, hogy teljes legyen az Ön anyagmozgatáshoz szükséges készlete. 

 Amint meghatározta a szükséges termékeket, a dízeltargonca finanszírozásában is tudunk segíteni. Érdemes megfontolni a lízing, vagy bérleti lehetőségeket is, ahol ezek alkalmazhatók. Olyan helyzetekben, amikor rövidtávon egy csúcsidőszak igényeit kell kielégítenie, az átmeneti használat megoldás lehet. Bérlettel foglalkozó tanácsadóink örömmel tájékoztatják a részletekről.