+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
LPG Gas Forklifts

Gázüzemű targoncák

Nagy teljesítményű gázüzemű targoncák a Jungheinrichtől - hosszú távra tervezve.


A Jungheinrich gázüzemű targoncák nemcsak optimalizálják az anyagmozgatást raktárában és gyártási területen, de jelentősen növelik raktára hatékonyságát is. 1,6 és 3,5 tonna közötti teherbírásukkal lendületesen mozgatják a nagyobb árut még a legkeményebb használati feltételek mellett is. A dízelüzemű targoncákkal ellentétben, melyeknek speciális biztonsági körülményeket kell biztosítani, a gázüzemű targoncák akár beltéren is használhatók. 

 Gázüzemű targoncáink alapvetően különösen kültéri alkalmazásra ideálisak. Megbízhatóak még a legextrémebb körülmények között is, mint a szeles, nedves időjárási viszonyok, poros, szennyezett környezet, vagy egyenletlen talaj. 

Ezeket a sokoldalú targoncákat többek között az építőanyagiparban, élelmiszeriparban, kertépítő központokban, mezőgazdaságban, a faiparban, hulladéklerakóknál használják. 

A gázos targoncák palackja időszakonként könnyen cserélhető, a kényelmes kezelés minimalizálja a leállásokat. 

Gázüzemű targonca – erőssége a motor

A Jungheinrich gázüzemű targonca sikere, közvetlenül az erős motorjának köszönhető. A magasfokú szakértelemmel megalkotott motorok alacsony fordulatszámon is hihetetlen nagy nyomatékkal rendelkeznek. Ez is azt mutatja, hogy a gázüzemű targonca megbízható megoldás a mindennapi feladatokhoz a raktárakban vagy gyártási területeken. Az innovatív motortechnika maximális hatékonyságot biztosít. 

A targonca tulajdonosaként biztos lehet abban, hogy a targonca üzemanyagfogyasztását és az emissziós értékeket alacsonyan tudja tartani. További előnyt jelent a minimális zajszint. Gázüzemű targoncáink rendkívül halkan működnek, így jelentősen hozzájárul a legmegfelelőbb munkakörnyezet kialakításához is, az alacsony zajszennyezéssel.

Gázüzemű targonca hagyományos vagy földgáz opcióval

A Jungheinrich gázüzemű targoncái LPG gázos/LP gázos (LPG - cseppfolyós petróleum gáz), vagy propán-bután meghajtású targoncák. 

A tartalék gázpalackok közvetlenül a targoncán is tarthatók speciális tartóban, vagy a targoncán kialakított, a palackhoz méretezett tartályban.

Ha az alap gázüzemű targoncáknál környezetkímélőbb megoldást keres, át tudjuk alakítani targoncáját földgáz-meghajtással működővé. Ez akkor valósítható meg, ha cégénél már eddig is földgázos gépekkel dolgoztak és van infrastruktúra a targoncák újratöltéséhez vagy, ha teljes anyagmozgatás-flottáját tervezi földgázüzeműre átalakítani. 

GYIK a gázüzemű targoncákról:

Gázüzemű targonca - a dízeltargonca alacsony kibocsátású alternatívája

Ha a targonca szállítási feladatai elsősorban beltéren zajlanak, biztosan egy elektromos targonca beszerzésén gondolkodik, mivel a gázüzemű targonca ugyan nagyon hatékony az alacsony fogyasztásával, de a működés közbeni kibocsátás miatt maradhat gázszag a beltérben. Ugyanakkor összehasonlítva egy elektromos targoncával, a gázüzemű felülkerekedik alacsonyabb árával, sokoldalúságával és erős motorjával. 

A magasabb zajszintet is ellensúlyozza a kimagasló teljesítmény. Ezen kívül a gázüzemű targoncák rámpán is jól használhatók, egyenetlen talajon is kiválóan szállítanak, ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek. 

Mindez ideálissá teszi a kül- és beltér közötti szállítási feladatokra. 


Erős gázüzemű targoncák különböző meghajtással.

Gázüzemű targoncák hidrosztatikus meghajtással - gyors, dinamikus, precíz

A hirdrosztatikus meghajtású gázüzemű targoncáink ideálisak gyakori irányváltás esetén. Jól kezelhető, különösen teherautóra rakodásnál. 

A modern technológia nagy előnyei a dinamikus gyorsulásban, a precíz kormányzásban és az egyszerű manőverezésben nyilvánulnak meg. 

A gázüzemű targoncák továbbá szinte erőfeszítés nélkül alkalmazkodnak különböző működési körülményekhez. Ez az öt kiválasztható vezetési és üzemeltetési programnak köszönhető, ami sokat segít a különböző alkalmazási területeken megoldandó szállítási/rakodási feladatok elvégzéséhez. 

Gázüzemű targonca hidrodinamikus meghajtással: a masszív sokoldalú. 

Nyomatékváltóval felszerelt hidrodinamikus targoncáink minden szállítási feladatra fel vannak készülve. Erejük kimagasló még közép- és hosszútávon is. A finom indulás , valamint a közép és nagy sebesség optimális hatékonysága könnyűvé teszi az áruk mozgatását a raktárban vagy gyártási területen. Nem igényel nagy energiabefektetést. Az erős ipari motor kivételesen nagy nyomatékot biztosít még alacsony sebességnél is. 

Vásároljon vagy lízingeljen gázüzemű targoncákat. 

Ha nagyteljesítményű, gazdaságos energiaértékekkel rendelkező gázüzemű targoncát keres, szakértőink a Jungheinrichnél megmutatják Önnek azt a gázüzemű targoncatípust, amely leginkább illeszkedik üzemeltetési igényeihez. Abban is szakértőnkre bízhatja magát, hogy milyen egyéb kiegészítőket válasszon. Tartós tartozékok, mint a magas minőségű raklapok és szállító konténerek gázüzemű targoncájához elérhetők webáruházunkban, a Jungheinrich PROFISHOP-ban. 

Szakértőink örömmel segítenek finanszírozási kérdésekben is gázüzemű targonca beszerzésével kapcsolatban. Lízing vagy vételi konstrukció - melyik illeszkedik vállalatához leginkább? Kidolgozhatjuk együtt a pénzügyi stratégiát

Átmenetileg érdekelné a gázüzemű targoncák használata? A Jungheinrich ebben is segítségére lehet. Bérlettel foglalkozó kollegáink vonzó ajánlatokat tudnak adni, amelyek személyre szabottan választ adnak feladatainak kihívásaira.