+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Raklapszállító bérlése

Mindegy, hogy rövid-, közép- vagy hosszú útszakaszról van szó - egy Jungheinrich raklapszállítóval Ön nagy teljesítményű és kevés karbantartást igénylő targoncát bérel, mely könnyedén mozgat meg akár 3,5 tonna tömegű árut is. Annak érdekében, hogy Ön egyszerű és nehéz feladatokat is gond nélkül meg tudjon oldani, a Jungheinrich sokféle raklapszállító modellt ad bérbe. A Jungheinrich flottájából kölcsönözhető elektromos emelőkocsik a raktárban felmerülő számos kihívással rendkívül gazdaságos módon képesek megbirkózni.

Jungheinrich raklapszállítók bérbeadása.

Szűk eladóterekben vagy raktárakban a legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy a targoncák könnyen mozoghassanak. Ha Ön kibérli valamelyik raklapszállítónkat, profitál az innovatív háromfázisú váltóáramon alapuló technikából, a színvonalas kezelési komfortból és a maximális gazdaságosságból is. Raklapszállító kölcsönzőnk alapmodellek, valamint rövid-, közép- és hosszú útszakaszokra alkalmas modellek széles palettáját kínálja, melyek a raktárban felmerülő igényekhez speciális tulajdonságokkal bírnak. Bérelhető anyagmozgató gépeinkkel Ön nem csak működési költségeket takarít meg, hanem dolgozóit is tehermentesítheti, ha egyszerre adódik sok feladat.

Sokszínűség a bérelhető raklapszállítók kínálatában.

Annak a raklapszállító targoncának, melyet ki szeretne bérelni, az Ön által megfogalmazott követelményeknek kell felelnie. Raklapszállító kölcsönzőnkből alapmodellként az elektromos gyalogkíséretű targoncákat ajánljuk a könnyebb, kis intenzitású anyagmozgatási feladatok elvégzéséhez.

A rövid útszakaszokon bevethető modelljeink mind gyalogkíséretű targoncák, ezeket kevésbé intenzív használatra ajánljuk.

A ráállós platformmal rendelkező, közepesen hosszú utakra tervezett modellek gyalogkíséretű vagy vezetőállásos targoncák, és 3,5 tonnás teherrel is megbirkóznak. Ha Ön a logisztikai feladatokhoz nagy intenzitású és folyamatos használatra keres targoncát, érdemes hosszú útszakaszokra alkalmas, ergonomikusan kialakított vezetőfülkés modelljeink közül választania.

Minden helyzetre: Béreljen elektromos emelőkocsit.

Áruszállítás ás áruszállítás között adódhatnak különbségek, és nem minden raktár földszintes.

Előfordul, hogy emelkedők vagy lejtők leküzdhetetlen akadályt jelentenek egy teherautó vagy vasúti vagon raklapokkal történő ki- és berakodásánál. Mi a következő megoldást kínáljuk: kölcsönözzön rámpaemeléssel rendelkező elektromos emelőkocsit. Egyéni felszereltségének köszönhetően a fordulékony targonca fáradtság nélkül képes akár 15 százalékos emelkedőig kiegyenlíteni a szintkülönbségeket. Tömeghez beállítható plattformrugózást, beépített töltőberendezést vagy vontatássegítőt keres? Kölcsönzőnk minden igényhez ajánl megfelelő anyagmozgató eszközt.

Bérelhető raklapszállítóink.

A Jungheinrich bértargona-flottája rövidtávú és hosszú távú bérbeadáshoz is az Ön rendelkezésére áll. Szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a raktárának megfelelő elektromos raklapemelő targoncát és optimálisan profitáljon abból a nagy rugalmasságából, amit bérelhető modelljeink kínálnak.


Targoncakölcsönzés sokoldalú felhasználáshoz.

  • Különböző járműtípusok átfogó kínálata.
  • Igény esetén speciális Jungheinrich gépek is elérhetők.
  • Targoncakölcsönzőnk egyszerűen elérhető.

Ha valamelyik raklapemelőnk felkeltette az Ön érdeklődését, a kölcsönzéséhez vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadónkkal.