EFG Special

EFG. Energiát ad a növekedéshez.

Váltson most lítiumion akkumulátorral működő EFG targoncára, melyhez dupla garancia jár!

 

A könnyen irányítható, sokoldalú EFG targoncánkat kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel maximális teljesítményt érjen el: legújabb generációs váltóáramú motorok,  PureEnergy megoldás (legnagyobb hatékonyság), termelékenység-növelő ergonómia és optimális biztonsági felszereltség.

 

A Jungheinrich lítiumion technológiával működő elektromos targoncáival egyszer s mindenkor felülkerekedhet a konkurencián. A magas teljesítmény, a gyors töltési idő, a karbantartásmentesség és a különösen hosszú élettartam által a lítiumion akkumulátorok a leggazdaságosabb energiaforrások hosszútávon. 

  

Hosszútávú szemléletünk biztosítéka a dupla garancia: válassza lítiumionos gépünket 6 hónapos elégedettségi garanciával* és 5 éves kiterjesztett jótállással külön a lítiumion akkumulátorra**. 

 

 

EFG előnyei:

HATÉKONYSÁG
Minimális energiafogyasztás mellett maximális teljesítmény az egyedi Pure Energy megoldással.

 

 

TELJESÍTMÉNY
EFG lítiumionnal: magas teljesítmény és tartósság a többműszakos működéshez, karbantartás nélkül.

 

 

ERGONÓMIA
Tökéletes üléskomfort, a legjobb kilátás, hasznos kiegészítő és működtetési opciók.

 

 

BIZTONSÁG
Számos védelmi rendszer óvja az embereket, a rakományt és a raktárat. 

EFG MODELLEK

Lítiumion energiával Ön is versenyelőnyhöz jut.

Tökéletes megoldás technológiai és gyártói szakértelemmel.

 

A Jungheinrich házon belül fejleszt és gyárt akkumulátorokat, töltőket és minden kapcsolódó targoncaalkatrészt. Ennek eredményeképpen a rendszer minden eleme tökéletesen tud kommunikálni egymással és maximális teljesítményre képes.

 

Az eredmény: a lítiumionnal működő EFG elektromos targonca messze a legfáradhatatlanabb gép a raktárban. A targoncák az extrém gyors töltési időnek és a karbantartásmentességnek köszönhetően folyamatosan üzemelhetnek. Mindig készenlétben állnak, semmi jelét nem adva a fáradtságnak és extrém hosszú élettartammal dicsekedhetnek.

Válassza a teljes lítiumion meghajtást dupla garanciával.

100 % elégedettség. Garantáltan.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.*

5 év gond nélkül. Garantáltan.

A lítiumion akkumulátorokra vonatkozó 5 éves kiterjesztett jótállással hosszútávú teljesítményt garantálunk, az üzemórák számától függetlenül.**

Lítiumion technológia

A Jungheinrich lítiumion technológiájával könnyedén maga mögött hagyhatja a konkurenciát: maximális teljesítmény akár 20%-kal kevesebb energiafogyasztással.

 

További információ 

Egyszerű váltás.

Dupla garanciával

 

Felejtse el végre a múltat, amikor belső égésű motorral hajtott targoncát használt vagy amikor elektromos targoncáiban folyamatosan cserélnie kellett a savas ólomakkumulátorokat! A Jungheinrich Li-ion energiájával, amely maximális hatékonyságot biztosít és semmilyen karbantartást nem igényel, könnyedén maga mögött hagyja versenytársait.

 

Váltson most a Jungheinrich lítiumion technológiára!

Cserélje le dízel- vagy gázüzemű targoncáját!

Ön jelenleg belső égésű motoros targoncákat használ és szeretné elektromosra váltani flottáját, melyet bel- és kültéren egyaránt használni szeretne? Hogyan teheti ezt teljesítménycsökkenés nélkül? Mi kicseréljük dízel- vagy gázüzemű targoncáját - gyártótól és márkától függetlenül - lítiumionnal működő EFG elektromos targoncára. Csendes, tiszta, mindig készenlétben áll - és teljesen karbantartásmentes. A csere Ön számára nagy ráfordítás és kockázat nélkül megoldható. Erre a hat hónapos elégedettségi garancia a biztosíték.

 

Előnyök:

 • Az elektromos technológia a jövő - bel és kültéren egyaránt. 
 • Váltóáramú motorok legújabb generációja dinamikusabb kezelést és megnövekedett teljesítményt biztosít.
 • A lítiumionnal Ön a leggazdaságosabb energiaforrást használja hosszútávon: mindig maximális hatékonysággal, extrém gyors töltési idővel és karbantartás nélkül.
 • 100% elégedettségi garancia 6 hónapos cseregaranciával.
 • 5 év kiterjesztett jótállás a lítiumion akkumulátorokra az üzemórák számától függetlenül.

Szeretném lecserélni dízeltargoncámat!

További információ dupla garancia ajánlatunkról.

Cserélje le régi elektromos targoncáját!

Még mindig savas ólomakkumulátorral működő elektromos targoncákban bízik? Megérett az idő, hogy a fejlettebb lítiumion technológiára váltson. Kicseréljük Jungheinrich savas ólomakumulátorral működő elektromos targoncáit lítiumion akkumulátoros elektromos targoncára. Így ezentúl Ön nagyobb ráfordítás és mindenféle kockázat nélkül élvezheti a karbantartásmentes lítiumion technológiát. Erre a hat hónapos elégedettségi garancia a biztosíték.

 

Előnyök:

 • Időt és költséget takaríthat meg: nincs akkumulátorcsere, nincs szükség külön helyiségre a savas ólomakkumulátorok tárolásához, nincs szükség vízutántöltésre vagy más karbantartásra.
 • Targoncái folyamatosan üzemben vannak az extrém gyors teljes és köztestöltésnek köszönhetően.
 • A lítiumion akkumulátorok akár 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és 3-szor hosszabb az élettartamuk.
 • 100% elégedettségi garancia 6 hónapos cseregaranciával.
 • 5 év kiterjesztett jótállás a lítiumion akkumulátorokra az üzemórák számától függetlenül.

Szeretném lecserélni régi elektromos targoncámat!

További információ dupla garancia ajánlatunkról.

Csereajánlatunk savas ólomakkumulátorokra.

Ön jelenleg savas ólomakkumulátorral működő Jungheinrich elektromos targoncákat használ és szeretne átváltani fejlettebb lítiumion technológiára már most? Váltson egyszerűen! A Jungheinrich kiépíti flottájában az új technológiát. Az azonos akkumulátorméretnek köszönhetően gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül növelheti elektromos targoncáinak teljesítményét. Így ezentúl Ön ráfordítás és mindenféle kockázat nélkül élvezheti a karbantartásmentes lítiumion technológiát. Erre a hat hónapos elégedettségi garancia a biztosíték.

 

Előnyök:

 • Egyszerű váltás: azonos akkumulátorméretek.
 • Időt és költséget takaríthat meg: nincs akkumulátorcsere, nincs szükség külön helyiségre savas ólomakkumulátorok tárolásához, nincs szükség vízutántöltésre vagy más karbantartásra.
 • Targoncái folyamatosan üzemben vannak az extrém gyors teljes és köztestöltésnek köszönhetően.
 • A lítiumion akkumulátorok akár 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és 3-szor hosszabb az élettartamuk.
 • 100% elégedettségi garancia 6 hónapos cseregaranciával.
 • 5 év kiterjesztett jótállás a lítiumion akkumulátorokra az üzemórák számától függetlenül.

Szeretném lecserélni savas ólomakkumulátoraimat!

További információ dupla garancia ajánlatunkról.