EFG

EFG.
MAXIMÁLIS ENERGIA.

A hatékonyság új neve: EFG

A legújabb generációs váltóáramú motornak és az innovatív PURE ENERGY energiakoncepciónak köszönhetően fordulékony, sokoldalú elektromos homlokvillás targoncáink maximális teljesítményre képesek minimális fogyasztás mellett.

Jövőbe mutató Li-Ion technológia  vagy a bevált standard savas ólomakkumulátor - válassza Ön is elektromos targoncáinkat, melyekkel hosszútávon költségeket takaríthat meg és raktárát még gazdaságosabban működtetheti.

Előnyök áttekintése:

 • Hatékony: maximális teljesítmény minimális fogyasztás mellett az egyedülálló PURE ENEGY koncepcióval.

Különböző akkumulátorok:

 • EFG Li-ion akkumulátorral– jövőbe mutató technológia gyorsabb töltési lehetőséggel, karbantartásmentességgel és hosszú élettartammal, 5 év garanciával*.
 • EFG savas ólomakkumulátorral– két műszak akkumulátorcsere nélkül "2műszak 1feltöltés" garanciánkkal*.
 • Li-Ion akkumulátor utólagos átalakítás – az azonos méretnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan utólagosan is kiépíthető minden EFG típushoz.
 • Ergonomikus: optimális üléspozíció, jobb kilátás, intuitív beállítási és kezelési lehetőségek.
 • Biztonságos: átfogó asszisztens rendszerek, melyek az ember, az áru és a raktár védelmét szolgálják.

* maximálisan 10.000 üzemóráig 5 éven belül

EFG modellek

 

Maximális teljesítmény
jövőbe mutató Li-ion technológiával

 

Két műszak egyetlen akkumulátortöltéssel:
2műszak 1feltöltés garanciával hosszabb üzemeltetés
a bevált standard savas ólomakkumulátorokkal

Nagyobb hatékonyság.
Kevesebb költség.

Hatékony elektromos targoncák saját gyártású akkumulátorokkal: EFG Li-ion technológiával

Aki élen akar járni, előre kell gondolkodnia. Mi is ezt tesszük a nagy teljesítményű Li-ion technológia és sokoldalú EFG elektromos modelljeink továbbfejlesztésével. A Jungheinrich az egyetlen intralogisztikai szolgáltató, amely saját maga fejleszti és gyártja töltési technikáját: a Li-ion energiatárolótól kezdve egészen a töltőberendezésig. Így tudjuk biztosítani, hogy az akkumulátor mind a targoncával, mind pedig a töltőkészülékkel optimálisan együttműködjön. A Li-ion technológiával működő EFG targoncák komponenseinek tökéletes kapcsolódása hosszabb élettartamot biztosít kisebb üzemeltetési költségek mellett.

 

Váltson még ma és használja ki Li-ion technológiával működő, nagy teljesítményű elektromos targoncáinkat! Válasszon vásárlási vagy bérleti opcióinkból és dolgozzon jövőbe mutató, nagy hatékonyságú Li-ion technológiával. 

 

A legnagyobb Li-ion EFG bemutatóflottával rendelkező gyártóként felajánljuk Önnek, hogy a Li-ion technológia előnyeit személyesen is kipróbálhassa.

Ajánlatunk vásárlásra

 Előnyök:

 • Költség- és időmegtakarítás: nincs szükség csereakkumulátorra, bármikor töltheti gyorstöltéssel vagy köztes töltéssel, és profitálhat targoncáinak maximális rendelkezésre állásából!
 • Biztonság: károk, sérülések minimalizálása.
 • Karbantartásmentes: nincs szükség karbantartásra, vízutántöltésre és egyéb kezelésre, mint a hagyományos savas ólomakkumulátornál.
 • Hatékony megtérülés: Li-ion akkumulátorok háromszor hosszabb ideig működnek, mint a hagyományos savas ólomakkumulátorok.
 • Visszavásárlási garancia: 100% áttekinthető beruházás, a megállapodott futamidő szerinti Li-ion akkumulátor visszavásárlásának köszönhetően.
 • 5 év garancia: Li-ion akkumulátorokra.*

* maximálisan 10.000 üzemóra esetén 5 éven belül 

Vásárolni szeretnék!

Kérjen tőlünk egyénre szabott ajánlatot!

Ajánlatunk bérlésre

Előnyök:

 • Pénzügyi likviditás: kis tőkebefektetés nagy teljesítmény mellett, több szabad tőke marad más beruházásokra.
 • Teljes körű csomag: a targonca és az akkumulátor maximális rendelkezésre állása a karbantartásmentes Li-ion technológiának és a teljes körű szervizszolgáltatásnak köszönhetően.
 • Modern eszközök: mindig a legújabb gépek és technológia alkalmazása.
 • Nincs kockázat: nincs vásárlás, csak használat.

Bérelni szeretnék!

Szívesen adunk ajánlatot kockázatmentes bérleti lehetőségekre.

Átalakítás.
A jövőre készen.

Egyszerű csere, többszörös profit: ajánlat Li-ion átalakításra

Savas ólomakkumulátorral működő EFG targoncája van és szeretne minél előbb a jövőbe mutató Li-ion technológiára váltani? Ebben az esetben átépíttetheti flottáját Li-ion meghajtásra. A Jungheinrich Li-ion átépítési koncepciója pontosan ezt a szolgáltatást nyújtja Önnek. Az azonos méretnek köszönhetően EFG targoncáinak teljesítményét gyorsan és egyszerűen növelheti. Így nagyobb költség nélkül azonnal profitálhat az intelligens és karbantartásmentes Li-ion technológia használatának előnyeiből.

Előnyök áttekintése:

 • Egyszerű utólagos átépítés: ugyanolyan méretű akkumulátorok.
 • Jövőbe mutató technológia: gyorsabb töltés és hosszabb élettartam.
 • Karbantartásmentes: nincs szükség karbantartásra, vízutántöltésre, mint a hagyományos savas ólomakkumulátorok esetében.
 • 5 év garancia: Li-ion akkumulátorok esetében*.

* maximálisan 10.000 üzemóra esetén 5 éven belül 

Utólagos átalakítást kérek!

Az átalakítási lehetőségekről itt kérhet részletes információt.

Nagyobb kitartás.
Kevesebb költség.

Két műszak akkumulátorcsere nélkül: EFG savas ólomakkumulátorral

Továbbra is a jól bevált savas ólomakkumulátort szeretné használni? Akkor a Jungheinrich elektromos targoncái a tökéletes megoldást biztosítják Önnek az ágazat egyedülálló 2műszak 1feltöltés garanciájával. A legújabb generációs váltóáramú motorral és az innovatív PURE ENERGY koncepcióval felszerelt EFG targoncáink két műszakot teljesítenek egyben, akkumulátorcsere vagy köztes töltés nélkül. Ön drága időt, értékes energiát takarít meg és ezzel párhuzamosan csökkenti üzemeltetési költségeit. Válassza a jól bevált szakértőt a kitartás terén, és használja ki a szünet nélküli 16 órás targonca teljesítményt.

Ajánlatunk vásárlásra

Előnyök:

 • Költségmegtakarítás: az akkumulátorcsere nemcsak időigényes - a 2műszak 1feltöltés garanciával a költségek akár 50%-át is megtakaríthatja.
 • Hatékonyság: nagyobb teljesítmény, kisebb időigény.

Vásárolni szeretnék!

Kérjen tőlünk ajánlatot savas ólomakkumulátorral működő elektromos targoncára!

Ajánlatunk bérlésre

Előnyök:

 • Pénzügyi likviditás: kis tőkebefektetés nagy teljesítmény mellett, több szabad tőke marad a vállalkozás más beruházásaira.
 • Kockázatmentes: egyszerű használat vásárlás helyett - innovatív technológia jelentős költségek nélkül.

Bérelni szeretnék!

Szívesen adunk bérleti ajánlatot savas ólomakkumulátorral működő elektromos targoncára.