Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Raktári felrakógépes magasraktár
Tempó a magas rakodási teljesítményhez

Rakodólapos raktári felrakógép

Nagy sebesség és precizitás a be- és kitárolás esetén a be- és kitárolás során a rakodólapos raktár alfája és omegája. Csak a raktárra szabott berendezésekkel érhető el optimális rakodási teljesítmény, maximális helykihasználás mellett.

Teljesítménynövelés az automata rakodólapos raktárban

A sebesség és a hatékonyság kulcsfontosságú, ha maximális rakodási teljesítmény elérése a cél. Az automatikus rakodólapos raktárak akkor mutatják meg erősségüket, ha több műszakos üzemre (akár 24/7) és/vagy nagy termékféleség tárolására/mozgatására van szükség. Az állványrendszer, szoftver és az összes alkalmazott egyéb berendezés eközben tökéletes összhangban van. Ezért szükséges, hogy az automatizált rakodólapos raktár tervezését és kivitelezését olyan tapasztalt szakértő végezze mint a Jungheinrich.

Helykihasználás a legmagasabb szinten

Az automatikus rakodólapos raktár beépített vagy szabadon álló siló kivitelű raktár esetén maximum 45 méterig. Ezzel rendkívül magas kihasználtság érhető el. A rakodólapok, rácsládák és egyedi egységrakományok tárolására szolgáló rekeszek akár 7,5t terhet is elbírnak. Legyen szó egyszeres-, kétszeres- vagy ennél mélyebb állványkivitelről, ezek bármilyen áru számára megfelelnek. Alkalmazása lehet normál hőmérsekleten, temperált, vagy hűtőházi állványként akár –35 °C hőmérsékletig.

Az árumozgatás körjáratokban történik 

A speciális nagy sebességű felrakógépek az automtizált raktári felrakógépek gondoskodnak az áruk be- és kitárolásához szükséges megfelelő tempóról. Maximum 7,5t teherbírás mellett gyorsan és precízen képes az áruk mozgatására – közben ügyelve a maximális energiahatékonyságra. Így hozhatja ki az Ön rakodólapos raktárában a felrakógép segítségével a maximumot.

Skálázható megoldás: ívben haladni képes felrakógép

Miközben a folyosóhoz kötött felrakógépek csak egy folyosót képesek kiszolgálni az ívben haladni képes felrakógépek folyosót is tudnak váltani: Így a teljes anyagmozgató rendszer teljesítménye rendelkezésre áll. Nagyobb anyagmozgatási teljesítményszükséglet esetén további berendezéseket is lehet a rendszerbe integrálni. A folyosóváltó rendszer a kiszolgáló gép gyors és biztonságos áthelyezését teszi lehetővé. Az átadóelemek, állítóművek és biztonsági berendezések, melyek sínváltáskor szükségesek lennének ebben az esetben elhagyhatók.

Az automatizált rakodólapos raktár tervezése és megvalósítása egy kézből

Legyen szó árubeérkezésről, árukiadásról, állványrendszerekről, különböző állomásokról vagy szállítópálya rendszerekről: Szívesen elemezzük Önökkel az egyéni anyagmozgatási rendszerstruktúrákat, megkeressük az optimális megoldást a folyamatokhoz és együtt hatáorozzuk meg az automatizált rakodólapos raktár alkalmazásának helyes módját.