Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Raklap szállítópálya
Anyagáramlás testre szabva

Raklap szállítópálya

Intralogisztika testre szabva: Az optimális raklap szállítópálya határozza meg az üzemen belüli anyagáramlás minőségét, gazdaságosságát és megbízhatóságát. A Jungheinrich olyan moduláris koncepciókat és leginnovatívabb technológiákat kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek Önnek és igényeinek. 

Megfelelő megoldások raktára koncepciójához

Az, hogy mennyire hatékonyan és gazdaságosan üzemel a raktára, nagyrészt a szállítópályától is függ. Nem számít, hogy optimalizálni szeretné raktárát, vagy új raktárt akar berendezni, a Jungheinrichnek megvan a megfelelő megoldása az Ön céljaihoz. A raklap szállítópályánk pontosan az Ön igényeinek megfelelően konfigurálható. Rendszerünk moduláris felépítésének köszönhetően lehetősége van arra, hogy az anyagáramlást pontosan az Ön igényeinek és helykínálatának megfelelően tervezze meg. 

Nagy átáramló mennyiség

Raklap szállítópályánk középpontjában raktára gazdaságossága és termelékenysége áll. Ehhez különböző összetevők kerülnek alkalmazásra. Például görgős, szíjas vagy láncos szállítópálya, transzferkocsik, emelő és forgató asztalok vagy szíjas emelő. A 0,45 m/s sebességű raklap szállítópályával nagyon magas rakodási sebességet ér el a raktárában, és az anyagáramlást optimálisan mozgásban tartja.

Rugalmasság és kényelem

A megfelelő raklap szállítópálya alkalmazása a Jungheinrichnél szakértőink kompetens tanácsadásának és átfogó folyamat know-howjának eredménye. Ez az Önnek ideálisan megfelelő rendszer tökéletes tervezését teszi lehetővé. Előnyök: A folyamat szintjén ez magában foglalja a maximális rugalmasságot, gazdaságosságot és a könnyű karbantartást.