Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Tároló szállítópálya
Intelligens moduláris rendszer

Tárolóládás szállítópálya rendszerek

A kulcs az intelligens raktárautomatizálás, a nagy dinamika és az integrált folyamatok terén: automatikus tárolóládás szállítópálya rendszer. A Jungheinrich raktárirányítási rendszerével (WMS) együtt az intralogisztikai folyamatokat új, magasabb szintre emeli. 

Tárolóládák, kartondobozok, tálcák és termékek szállítása maximum 50 kg tömegig

Minden adott az anyagáramláshoz: A jövőbe mutató kartondobozos- és tárolóládás szállítópálya rendszer utat mutat az innovatív raktárautomatizáció, a további berendezés integráció valamint a hatékony és átfogó, optimalizált intralogisztikai folyamatok felé. A rendszerek középpontjában a szállítási feladatok, az egységrakományok hozzávezetése és leválasztása, illetve a különböző anyagok és egységrakományok pufferelése és torlasztása van. Hogy logisztikája mozgásban maradjon: hatékonyan, biztonságosan, gyorsan.

Minden esetben rugalmas: Junghainrich moduláris rendszer

A szállítópálya rendszerrel az előzősávot használhatja. És ez nem csak az 1,50 m/s szállítási sebességnek köszönhető. A moduláris rendszernek köszönhetően új lehetőségek nyílnak a raktárautomatizálás és a maximálisan gazdaságos intralogisztikai folyamatok terén. És mindez a lehető legkisebb helyigény mellett többek között magasságkülönbségek áthidalásával is. 

A teljes körű tervezéssel a nagyobb hatékonyságért és gazdaságosságért

A Jungheinrich raktárirányítási rendszere (WMS) az innovatív, szabadon skálázható szállítópálya rendszer és az intralogisztikai folyamatokat új, magasabb szintre emeli. A teljes körű tervezést szerviz ajánlatunk egészíti ki. Az alacsony karbantartás igénnyel és nagy energiahatékonysággal összefüggésben a teljes rendszer összes üzemeltetési költsége optimális lesz. A logisztika így nemcsak tartós és biztos lesz, hanem folyamatosan gazdaságos is.