+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Safety
Biztonsági megoldások

360 fokos védelem a Jungheinrichtől

A raktár nem játszótér, de velünk gyerekjáték a védelme.


A raktári folyamatok felgyorsulása és komplexitása egyre több veszélyforrást hordoz magában. Éppen ezért nem elegendő kizárólag az egyes területek védelme - a raktár egészét kell figyelembe venni. A Jungheinrich, mint családi vállalkozás, valamint vezető gyártó és szolgáltató az üzemen belüli logisztika területén minden részletre kiterjedő megoldásokat kínál. Sokrétű biztonsági és asszisztensrendszereink a raktár minden területén 360 fokos védelmet nyújtanak. Gondoskodunk arról, hogy a jövőben az Ön raktárában is gyerekjáték legyen a biztonság


Content Safety


 

Content Biztonság 2a Minden biztonságosan áttekinthető.

Biztonság a raktár minden részén.
360 fokos védelmünk a raktár öt rizikóterületét fedi le. A Jungheinrich biztonsági megoldásai megvédik a dolgozókat, az árut, a raktári berendezéseket, valamint a gépeket és adatokat egyaránt. Több mint 60 éves tapasztalatunk segít Önnek a kritikus helyzetek felismerésében, a baleseti kockázat csökkentésében és a raktári biztonság elérésében minden területen. Mindeközben folyamatosan ügyelünk a produktivitás növelésére is. Mivel a biztonság egy olyan befektetés, amely garantáltan megtérül.


Vegye fel a kapcsolatot most!


Content Biztonság 3

1. Személyvédelem.

Mivel az ember a legfontosabb.
Teljes körű biztonsági koncepciónkban maximálisan megbízhat. Számos opciót ajánlunk, hogy megóvhassa a raktár dolgozóit a gépeken az ütközésektől és más balesetektől. Mivel a dolgozók egészsége szívügyünk, ergonomikus kialakítású munkahelyet biztosítunk annak érdekében, hogy a kezelők mindig biztonságosan, ergonomikusan és hatékonyan végezhessék munkájukat.

Content Biztonság 8a Mivel mindent egyszerre nem láthatunk.

Jungheinrich személyfelismerő rendszer.
A személyfelismerő tolatókamera csökkenti az ütközés rizikóját hátramenet esetén. Amint a rendszer érzékeli, hogy egy személy áll a veszélyzónában optikai és hangjelzést ad. Mindeközben a kezelő a képernyőn láthatja, mi történik mögötte anélkül, hogy hátra kellene fordulnia.

Tudjon meg többet személyvédelmi megoldásainkról


Content Biztonság 4

2. Áruvédelem.

Értékes áruk megbízható védelme.
A raktározott termék értékes vagyon. Különböző asszisztensrendszereink segítik az áru megóvását és ezzel egyidejűleg az idő- és költségmegtakarítást. Ily módon nemcsak az árut és a dolgozókat biztosítja a raktárban, hanem a hatékonyságot és az ellátási biztonságot is.

Content Biztonság 9a Biztonságos kanyarodás.

Jungheinrich curveCONTROL.
A curveCONTROL asszisztensrendszer növeli a targonca stabilitását és optimális menetbiztonságot nyújt azáltal, hogy a sebesség függvényében ívben történő kanyarodáskor automatikusan csökkenti a sebességet.

Tudjon meg többet az áruvédelemről


Content Biztonság 5

3. Raktárak és berendezések védelme.

A raktári kockázati tényezők célzott megelőzése.
Megelőző szolgáltatásaink segítenek, hogy a sérült raktári berendezések által előidézett veszélyhelyzeteket célzottan megelőzzük. Ily módon az Ön folyamatai továbbra is biztonságosan működnek és beruházásai biztonságban vannak.

Content Biztonság 10a Megéri a pontos odafigyelés.

Állványfelülvizsgálat a Jungheinrichtől.
Saját alkalmazásban álló, állványfelülvizsgálatot végző szakembereink az érdekképviseletek előírásai szerint elvégzik az éves ellenőrzést, így Ön növelheti raktárának biztonságát. Szakmai kompetenciánknak köszönhetően feltárjuk a hosszútávú és alapvető hiányosságokat, értékeljük ezeket és igény esetén a sérült állványrészeket eredeti Jungheinrich alkatrészekkel cseréljük ki.

Tudjon meg többet a raktárak védelméről


Content Biztonság 6

4. Gépek védelme.

Balesetek csökkentése.
Különböző felszereltséggel és rendszeres karbantartással segítjük Önt abban, hogy a targoncák által okozott baleseteket minimálisra csökkentse és a gépek hosszútávú készenlétét biztosítsa. Így nemcsak a dolgozókat védi, hanem csökkenti a javítási és karbantartási költségeket. Röviden: kevesebb kiadással tud számolni.

Content Biztonság 11a Balesetek biztos csökkentése.

Jungheinrich ütközés érzékelő.
A Jungheinrich ütközés érzékelőkkel megvédheti targoncáit, az árut és a dolgozókat. A kedvező áron elérhető érzékelő modul könnyen beszerelhető, hang- vagy fényjelzést ad ki a targonca ütközésekor és balesetek esetén. Az összegyűjtött adatok értékes információként szolgálnak ahhoz, hogy a raktárban hatékonyan csökkentse a károkat.

Tudjon meg többet a gépek védelméről


Content Biztonság 7

5. Adatok védelme.

Minden ott maradjon, ahová tartozik.
A digitalizálás és hálózatépítés dinamikus növekedésének köszönhetően a folyamatos biztonság és adatvédelem minden biztonsági koncepcióban fontos szerepet játszik. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy digitális megoldásaink a legmagasabb biztonsági feltételeknek is megfeleljenek. A hackereknek esélyt sem adunk, szoftver- és internetes megoldásainkat független szakértőkkel minősíttetjük. Ily módon hatékonyan védjük vállalatának értékes adatait és információit.

Content Biztonság 12a A támadóknak esélyük sincs.

Jungheinrich ISM Online – tanúsított adatbiztonság.
A Jungheinrich ISM Online teljes körű flottamenedzsment rendszerben a mérettől és komplexitástól függetlenül biztonságosan kezelheti targoncaflottáját. Webalapú alkalmazásunk átfogó tesztelésen ment keresztül, így védelmet nyújt a cybertámadások ellen. Független szakértők tanúsítjűk az ISM Online magasszintű biztonságát.

Tudjon meg többet az adatok védelmérőlMindenre gondolunk,
így lesz gyerekjáték a biztonság.


Bemutatjuk, hogyan tudunk segíteni Önnek teljes körű koncepciónkkal a biztonság növelésében a raktár minden területén.


További információ

Content Biztonság 7b

Kérdése van a raktári biztonsággal kapcsolatban?

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele