+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage LogiMAT 2022
06.09. - 07/09

LogiMAT szakvásár - online látogatható

Aki a jövő intralogisztikáját akarja alakítani, annak új utakon kell járnia, folyamatosan újra kell gondolnia a folyamatokat és új dimenziókat kell felfedeznie. A Jungheinrich ezt mindig is nagy szenvedéllyel tette, amiről online most Ön is személyesen meggyőződhet.

VIRTUÁLIS LogiMAT

REGISZTRÁLJON VIRTUÁLIS ONLINE KIÁLLÍTÁSUNKRA

Új dimenzió az intralogisztikában

A LogiMAT 2022 szakvásáron a Jungheinrich bemutatta új tárolórendszerét, az úgy nevezett PowerCube-t, mellyel új mércét állít fel az automatizált raktározási rendszerek területén. A PowerCube nagyfokú rugalmassággal és erős teljesítménnyel garantálja az optimális térkihasználást.

A Jungheinrich  bemutatta továbbá az automatizált raktározási rendszerekből és mobil robotokból álló széles portfólióját. A tavalyi évben a vállalat önvezető targoncáinak (AGV-k) választékát a legújabb autonóm mobil robottal (AMR) egészítette ki, így a megoldások még szélesebb spektrumát fedi le, amely most már az alacsony vagy magas emelésű feladatoktól, a magasraktári felrakógépektől, a padlón történő szállítástól, a vontatástól, a rakomány alatti szállítástól a robotoktól az árukig terjed. A standon a Jungheinrich partner Magazino Soto robotja, az IFOY-díjra jelölt EKS 215a automatizált irányított jármű és a Jungheinrich család legújabb tagja: az arculus AMR arculee.

A Jungheinrich standján a legújabb POWERLiNE lítiumionos targoncák is kiállításra kerültek. Többek között az IFOY-díjra jelölt ERD 220i elektromos vezetőállásos targonca és az ERE 225i elektromos emelőkocsi. A Jungheinrich az intralogisztikában a lítiumion technológia úttörője. Az integrált lítiumion akkumulátorok koncepciójával a Jungheinrich ismét új mércét állított fel. Az eredmény: jelentősen csökkentett méretek, jobb mozgékonyság, nagyobb kényelem és biztonság.