Stage Egészség & biztonság

Jungheinrich biztonsági megoldások

360 fokos védelem a Jungheinrichtől.
Ott, ahol emberek és gépek szorosan együtt dolgoznak, a biztonság különleges szerepet játszik. Nem csak egyes területeken, hanem egy átfogó rálátással a teljes raktári környezetre. Ezért számos megoldást, terméket és szolgáltatást kínálunk, melyek az intralogisztikai folyamatok biztonságát jelentősen megnövelik. Mert a nagyobb biztonság egyidejűleg nagyobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket is jelent.

Content Egészség : Biztonság Jól védett a raktár minden területén.

A Jungheinrich 360-fokos-védelemmel lefedhető az öt veszély a raktárban: Biztonsági megoldásaink védik a dolgozókat, árukat és raktár berendezéseket, ugyanúgy mint a gépeket és adatokat a balesetektől és a visszaélésektől. Segítünk a veszélyek felismerésében, mielőtt bármi történik, és gondoskodunk arról, hogy a raktári biztonság a jövőben gyerekjáték legyen.

Kompetens biztonsági tanácsadás

A raktári folyamatok növekvő komplexitása és változó dinamikája nagy veszélyeket rejt. A Jungheinrich SAFEwalk a raktár biztonságát egészében javítja - így csökkentve a költségeket és takarékoskodva a vállalat erőforrásaival.

Biztonsággal haladni

Az emberek védelme számunkra mindig az első helyen áll. Számos járműopciót kínálunk, melyek dolgozóit optimálisan védik a járművekkel történő ütközésektől és más balesetektől. Ezen felül ergonomikus járműkialakításunk hosszútávú tehermentesítésről és egészségről gondoskodik.

Az Ön árui és azok épsége vállalata sikerének fontos alapja. Számos asszisztensrendszerünk lehetővé teszi, hogy optimálisan védje őket, és biztosítsa a termelékenységet és a szállítási biztonságot. Ezáltal időt és költségeket takarít meg. 

A sérült raktári berendezések számos veszélyforrást jelentenek a dolgozók, a gépek és a betárolt árucikkek számára. A raktár biztonságának megőrzése és a költséges károk elkerülése érdekében szakértőink segítenek az előrelátható kockázatok kiküszöbölésében.

Annak érdekében, hogy targoncái folyamatosan üzemkészek legyenek, nem elegendő csak a rendszeres karbantartási munkákat és felülvizsgálatokat elvégezni. A balesetek és károk elkerülése is egy fontos szempont.

A vállalat értékes adatainak és információinak védelme a helytelen felhasználás és adatvesztés elkerülésére minősített védelmi megoldásokat kínálunk. Ekkor képzett IT-szakembereink meggyőződnek róla, hogy a termékek pontosan a vállalati igényekhez vannak illesztve.