Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Service_Technician_Action
Eredeti kiegészítők és alkatrészek

Utólagos átalakítás / kiegészítők

Új biztonsági előírások, módosított raktári és logisztikai folyamatok vagy törvényi előírások gyakran ahhoz vezetnek, hogy a targoncák és raktári perifériák felé támasztott követelményeket is módosítani kell. Gyakran már egyszerű kiegészítő opciók is segíthetnek megfelelni az igényeknek.

Előnyök:

  • Gyártói szakértelem
  • Széles termékportfólió - egyéni követelményekre szabottan
  • A termelékenység és a biztonság növelése a raktárban

Eredeti Jungheinrich utólagos kiépítés

Egy targonca felé támasztott követelmények gyakran változnak az életciklusuk folyamán. Okok lehetnek pl. a targonca megváltozott alkalmazási környezete, új követelmények a munkabiztonság vagy törvényi előírások területén. A termelékenység és a hatékonyság növelése is gyakran elősegíti a munkafolyamatok optimalizálását vagy illesztését.

Sok esetben egyszerű utólagos kiépítések, felszerelések segítik, hogy a targoncák és raktárak gyorsan, költséges átalakítás nélkül megfeleljenek az új követelményeknek. Az egyedi utólagos felszereltségekhez mindig szakképzett Jungheinrich szerviztechnikus áll rendelkezésre, hogy a targoncát vagy a teljes raktárhelyiséget az Ön igényeihez igazított professzionális felszereléssel biztosítsa.

Az eredeti Jungheinrich utólagos kiépítéssel támogatjuk Önt abban, hogy megfeleljen az új kihívásoknak és egyedi igényeknek. 

További információért a Jungheinrich kiegészítőkről és utólagos kiépítésről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Lítiumion utólagos átépítés

Úttörőként az  intralogisztikai ágazatban saját kutatással, fejlesztéssel és akkumulátorgyártással a Jungheinrich átfogó szakértelemmel rendelkezik a lítiumion-technológia terén.
Alakítsa át targoncáját lítiumion-technológiára és növelje üzemeltetési idejét, valamint hatékonyságát.

Lítiumion akkumulátoraink maximális energiahatékonyságot nyújtanak hosszú élettartam mellett.

További információ