+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Egészség & biztonság

Jungheinrich biztonsági megoldások

Jungheinrich 360 fokos védelem.
Mindenhol, ahol emberek és gépek dolgoznak együtt, a biztonság a legfontosabb. Éppen ezért nem elegendő kizárólag az egyes területek védelme - a raktár egészét kell figyelembe venni. A Jungheinrich, mint vezető gyártó és szolgáltató az üzemen belüli logisztika területén minden részletre kiterjedő megoldásokat kínál. Sokrétű biztonsági és asszisztensrendszereink a raktár minden területén 360 fokos védelmet nyújtanak.

Content Egészség : Biztonság

Biztonság a raktár minden területén.

360 fokos védelmünk a raktár öt rizikóterületét fedi le. A Jungheinrich biztonsági megoldásai megvédik a dolgozókat, az árut, a raktári berendezéseket, valamint a gépeket és adatokat egyaránt. Több mint 60 éves tapasztalatunk segít Önnek a kritikus helyzetek felismerésében, a baleseti kockázat csökkentésében és a raktári biztonság elérésében minden területen. Mindeközben folyamatosan ügyelünk a produktivitás növelésére is. Mivel a biztonság egy olyan befektetés, amely garantáltan megtérül.


Biztonsági megoldások

Biztonságos munkavégzés

Az emberek védelme számunkra mindig az első helyen áll. Számos járműopciót kínálunk, melyek dolgozóit optimálisan védik a járművekkel történő ütközésektől és más balesetektől. Ezen felül ergonomikus járműkialakításunk hosszútávú tehermentesítésről és egészségről gondoskodik.

A raktározott termék értékes vagyon. Különböző asszisztensrendszereink segítik az áru megóvását és ezzel egyidejűleg az idő- és költségmegtakarítást.

A sérült raktári berendezések számos veszélyforrást jelentenek a dolgozók, a gépek és a betárolt árucikkek számára. A raktár biztonságának megőrzése és a költséges károk elkerülése érdekében szakértőink segítenek az előrelátható kockázatok kiküszöbölésében.

Balesetek csökkentése

Annak érdekében, hogy targoncái folyamatosan üzemkészek legyenek, nem elegendő csak a rendszeres karbantartási munkákat és felülvizsgálatokat elvégezni. A balesetek és károk elkerülése is egy fontos szempont.

Minősített védelmi megoldásokat kínálunk a vállalat értékes adatainak és információinak védelmére, valamint a helytelen felhasználás és adatvesztés elkerülésére . Képzett IT-szakembereink meggyőződnek róla, hogy a termékek pontosan a vállalati igényekhez illeszkedjenek.