Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage SAFEwalk
SAFEwalk

Biztonsági tanácsadás

A raktári folyamatok felgyorsulása és komplexitása egyre több veszélyforrást hordoz magában. A Jungheinrich SAFEwalk szolgáltatással célzottan növelheti raktára biztonságát – így csökkentheti a költségeket és megóvhatja vállalatának eszközeit.

Biztonsági tanácsadás

Mivel nem elegendő csak a külön veszélyeket tekinteni, a SAFEwalk egészben tekinti a rendszert, melynek során a releváns biztonsági aspektusokat le lehet fedni. Egy raktári bejárás során a speciálisan képzett Jungheinrich szakértő a vállalat munkavédelmi munkatársával együtt az alábbi területeket veszi górcső alá:

  • Targoncakezelők képzettsége és alkalmassága.
  • Targoncák felszereltsége és alkalmazása.

  • A teljes raktári környezetet.

A szabványosított ellenőrzési lista alapján a lehetséges hiányosságok biztonságosan le lesznek fedve. Ezután értékes ajánlásokat adunk a raktári környezet optimalizálásához. A raktármérettől függően a SAFEwalk kb. 2 - 3 órát vesz igénybe. A raktári üzem ezáltal nincs korlátozva, a munka zavartalanul tovább folytatódhat.

Stage SAFEwalk (1)

Előnyök a vállalat számára:

  • Nagyobb biztonság a munkatársak számára.
  • Nagyobb hatékonyság az alacsonyabb meghibásodási idők és üzemszünetek miatt.
  • Nagyobb a vevői elégedettség mivel kevesebb az árut érő anyagi kár.

  • A megelőző tevékenység hosszú távon is biztosan előrejelezhető költséget jelent.

Szeretné a SAFEwalk után a dolgozók, targoncák és raktári berendezések biztonságát növelni? A Jungheinrich természetesen a tervezéstől a kivitelezsig rendelkezésre áll. Szívesen végzünk tanácsadást az Önök számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyre szabott ajánlatért: