Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Személyes adatok kezelése a JH Digitális termékeiben

Személyes adatok kezelése a Jungheinrich Digitális termékeiben

Az alábbiakban a Jungheinrich digitális termékeire vonatkozó Jungheinrich Adatfeldolgozási megállapodással összhangban a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat talál.

A Jungheinrich-csoport digitális Jungheinrich-termékeket kínál a modern targoncákhoz és egyéb intralogisztikai rendszerekhez, valamint anyagmozgatási technológiához. A Digitális Jungheinrich-termékek használata során nem személyes gépi és személyes adatok feldolgozására kerül sor. Ha a személyes adatokat a Jungheinrich az ügyfél nevében dolgozza fel, a Jungheinrich és az ügyfél a Digitális Jungheinrich-termékekre vonatkozóan adatfeldolgozási megállapodást kötött.

A Jungheinrich által biztosított Digitális Jungheinrich-termékeket rendszeresen hozzáigazítják és frissítik az új műszaki és jogi követelményekhez. Ez a személyes adatok kategóriáinak és az egyes Digitális Jungheinrich-termékekben feldolgozott érintettek kategóriáinak változását eredményezheti.

Ezen az oldalon megtalálja a feldolgozott személyes adatok kategóriáinak (lásd 1. pont), valamint az érintettek kategóriáinak (lásd 2. pont) aktuális áttekintését.