+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Használt targonca only Teaser

Használt vontatók

Használt vontatók elsőosztályú állapotban

Érdekli egy használt vontató megvásárlása? Próbálja ki a használt targoncakereső alkalmazásunkat, hogy megtalálja használt vontató választékunkat, amelyek teljes ipari felújításon mentek keresztül, öt csillagos felújítási koncepciónk szerint. Ez biztosítja, hogy használt vontatóink megfelelnek a legmagasabb biztonsági és fenntarthatósági feltételeknek - csakúgy, mint új vontatóink

Akár bel-, akár kültéri használatra, szűkfolyosós raktárba vagy nehéz áruk szállítására van rá szükség, használt vontatóink hatékony, sokoldalú gépek, amelyek rengeteg hasznot hoznak majd raktárában. Áruátvételtől a gyártásig, vontatóink könnyedén szállítanak akár 28 tonnás rakományt is. Erős konstrukciója, amit innovatív szervókormány technológiával párosítottak, valamint az ergonomikus dizájn biztosítja, hogy használt vontatónk fantasztikusan fog teljesíteni a munkában. 

Használt vontatók - csökkentse költségét és szénkibocsátását

Ha Jungheinrich használt vontatót választ, nem fog csorbát szenvedni sem a minőség, sem a teljesítmény. Ezen felül, ha használt járművet vásárol, nem csak pénzügyileg hoz jó döntést - akár 80%-kal kevesebb lesz a használt vontatóval a szén-dioxid kibocsátása összehasonlítva egy új járművel az hatékony felújítási procedúrának köszönhetően. 

Ahogy más használt gépeink széles választékában is böngészhet - amely használt gázüzemű és használt dízel targoncákat is tartalmaz - szétnézhet bérelhető targoncáink között is.  Természetesen új vontatókat is talál a Jungheinrich kínálatában, ahogy más új targoncát is. 

Lista

Elérhető, használt vontatók listája.
További információ

Segítséget kér a használt targoncakereséshez?

Stage Osztalék

Kapcsolat

Felújított használt targoncák

Kapcsolat felvétele