Stage Rádiófrekvenciás terminálok

Rádiófrekvenciás terminálok

  • Sok a papírmunka? Van egy javaslatunk Önnek: Jungheinrich terminál – megbízható megoldás a raktárban a hatékonyabb munkavégzés érdekében.
  • Papírmentes rendelésfeldolgozás
  • Rugalmas alkalmazási lehetőségek és változatos interfészek
  • Robusztus és nagy teljesítményre képes

Rádiós adatátvitel-terminálok WMT 110/ 115

Papír nélküli rendelésfeldogozás

A Jungheinrich rádiós adatátvételi megoldásai helyettesíthetik a korábban megszokott papíralapú listákat, növelik a raktári forgalmat, hatékonyságot, valamint a minőséget és csökkentik a költségeket.Robusztus. Nagy teljesítményű. Rugalmas.

A WMT 110/115 Jungheinrich terminálokat speciálisan a nehéz üzemi körülményű targoncák és logisztika felhasználásra fejlesztették ki. Különösen robusztus kialakításúak és nagy teljesítményűek, optimálisan kapcsolódhatnak minden szokásos raktárirányítási rendszerhez és WLAN infrastruktúrához. A felszerelés Jungheinrich targoncákra készült, de más targoncatípusokra is egyszerűen megoldható.Az általunk kínált számos felszereltségi opció, mint például a két különböző méret, Bluetooth, RFID olvasó, valamint a különböző memóriák, operációs rendszerek és érintőképernyők minden környezetben ideális robusztus kivitellel együtt garantálja, hogy a Jungheinrich WMT típus minden alkalmazási körülményhez a legjobb választás - a legjobb ár-érték arányban.

Features