Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS 350

Vezetőállásos vontató 5,0t

  • 5000 kg
  • Nagy teljesítményű, karbantartásmentes váltóáramú hajtómotor
  • Intuitív kezelés jetPILOT multifunkcionális kormánykeréknek köszönhetően
  • Biztonságos kanyarodás a kormányszöggfüggő curveCONTROL-nak köszönhetően
  • Egyedi opciók az optimális munkahelyhez
  • A vezető pozícióból könnyen hozzáférhető vonókészülék

EZS 350

A robosztus és hatékony EZS 350 targonca egyesíti a nagy kezelési kényelmet az elérhető legjobb teljesítménnyel és maximális biztonsággal. Előnyük akár 5.000 kg terhelésű vontatótargoncás szerelvények esetén különösen jól látható: A GTE pótkocsikhoz illeszthető rendszer nagy és közepes terheket képes mozgatni A-ból B-be. A takarékos és erős váltóáramú motor nagy teljesítményével, alacsony energiafogyasztásával és hatékony energiavisszanyerésével a generátoros fékezés során meggyőző hatású. A biztonságos ívben haladásról a curveCONTROL asszisztensrendszer illetve a visszagurulásgátlóval ellátott rögzítőfék gondoskodik, mely a vontatót és a pótkocsikat nyugalmi helyzetben rögzíti. A kiforrott ergonómia és technika biztonságos és gazdaságos munkafeltételeket tesz lehetővé. A kis erőkifejtést igénylő be- és kiszállás, a személygépkocsihoz hasonló, kímélő kezelés, a praktikus egykezes kezelés, a LED-es világítás és a sokoldalú egyedi illesztési opciók - így néz ki egy optimalizált kezelőállás.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Towing capacity load Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EZS 350 L Std 5 000 kg 12,5 km/h 1 390 mm 24 V