+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS 7280

Vezetőüléses vontató 28,0t

  • 28 000 kg
  • Automatikus rögzítőfék és hegymeneti indítás asszisztens rámpákon
  • Kényelmes munkahely a személygépjárművekben megszokott pedálelrendezéssel
  • Kis fordulási sugár nagy kormányfordulat által
  • Optimális korrózió elleni védelem KTL bevonatnak köszönhetően
  • Magas energiahatékonyság két 10-kW-hajtómotorral

EZS 7280

A robusztus, igen nagy erejű EZS 7280 vontató a legjobb választás nehéz terhek szállítására, mint például egy repülőtér szállítási területén vagy az iparban. Bel- és kültéri alkalmazások esetén egyaránt kitűnő teljesítményt nyújt, maximális vontatási teljesítménye 28.000 kg.Különösen nagy terhek rámpán történő szállításánál mutakoznak meg előnyei: A megállás és elindulás az automatikus parkolóféknek köszönhetően problémamentesen működik. A kis fordulókör sugár és az igény szerint szállított lítium-ion akkumulátor haladás közben maximális hatékonyságról gondoskodnak.A vezetőüléses vontató ergonomikus munkahelyet jelent alacsony belépéssel, állítható kormánykerék pozícióval és autóban megszokott pedál elrendezéssel. A KTL festett váz megvédi a járművet még a legkedvezőtlenebb viszonyoktól is. A kezelő részére opcionálisan időjárásvédő fülke is rendelkezésre áll, választhatóan kihajtható vagy eltolható ajtóval.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Towing capacity load Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EZS 7280 28 000 kg 25 km/h 3 045 mm 80 V