+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS 7280

Vezetőüléses vontató 28,0t

  • 28 000 kg
  • Automatikus rögzítőfék és hegymeneti indítás asszisztens rámpákon
  • Kényelmes munkahely a személygépjárművekben megszokott pedálelrendezéssel
  • Kis fordulási sugár nagy kormányfordulat által
  • Optimális korrózió elleni védelem KTL bevonatnak köszönhetően
  • Magas energiahatékonyság két 10-kW-hajtómotorral

EZS 7280

A robusztus, igen nagy erejű EZS 7280 vontató a legjobb választás nehéz terhek szállítására, mint például egy repülőtér szállítási területén vagy az iparban. Bel- és kültéri alkalmazások esetén egyaránt kitűnő teljesítményt nyújt, maximális vontatási teljesítménye 28.000 kg.Különösen nagy terhek rámpán történő szállításánál mutakoznak meg előnyei: A megállás és elindulás az automatikus parkolóféknek köszönhetően problémamentesen működik. A kis fordulókör sugár és az igény szerint szállított lítium-ion akkumulátor haladás közben maximális hatékonyságról gondoskodnak.A vezetőüléses vontató ergonomikus munkahelyet jelent alacsony belépéssel, állítható kormánykerék pozícióval és autóban megszokott pedál elrendezéssel. A KTL festett váz megvédi a járművet még a legkedvezőtlenebb viszonyoktól is. A kezelő részére opcionálisan időjárásvédő fülke is rendelkezésre áll, választhatóan kihajtható vagy eltolható ajtóval.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features