+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EZS C40

Vezetőállásos vontató 4,0t

  • 4 000 kg
  • Szuperelasztikus (SE) hajtókerekek és megnövelt szabadmagasság.
  • Nagy teljesítményű, karbantartásmentes váltóáramú motor.
  • Biztonságos kanyarmenet a curveCONTROL-nak köszönhetően.
  • Impulzusvezérlés.
  • Vonószerkezet félautomata távkioldása (opcionális).

EZS C40

A rugalmas és gazdaságos EZS C40 kezelőállásos targonca tökéletes megoldást jelent kombinált bel- és kültéri alkalmazás esetén. Legyen szó sima ipari padlóról vagy egyenetlen kültéri utakról – a szuperelasztikus ábroncs mindig optimális vonóerőt tesz lehetővé. A sokoldalú vontató különleges vontatmányok esetén is kitűnik, valamint ha taxi-kocsik vontatásáról van szó.A jól belátható, könnyen hozzáférhető tengelykapcsoló hatékony és kímélő munkavégzést tesz lehetővé. A gépben lévő erőt egy takarékos 24 V-os, nagy teljesítményű váltóáramú motor nagy gyorsulást és végsebességet tesz lehetővé. A rugalmasságról az univerzális felépítésű vonókészülék gondoskodik, mely különböző pótkocsik vontatását teszi lehetővé.Könnyű fel- és leszállás az alacsony kezelőállásnak köszönhetően, mely különösen sok megállás esetén jelent könnyítést a dolgozó számára. A komfort és biztonság érdekében a kezelőállás kis távolságra van a tehertől, ezen kívül a gép támasztó háttámlával, multifunkciós jetPILOT kormánykerékkel, valamint különböző kezelő biztonsági rendszerekkel van felszerelve.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Towing capacity load Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EZS C40 4 000 kg 12,5 km/h 1 659 mm 24 V