+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage NHW Mayi alapgép kampány

A hónap dolgozói. Minden hónapban.

Felejtse el régi emelőjét és szerezzen be új segítőtársat. Rakodás, emelés vagy szállítás: minden feladathoz a megfelelő "dolgozót" biztosítjuk. Természetesen a bevált profi Jungheinrich minőségben - kedvező áron.

Erősítést biztosítunk üzletének a szállítási és rakodási munkák során. Árumozgatás könnyedén és biztonságosan.

Az EJE M13/M15 és EJC M10 típusú, elektromos emelőkocsikkal könnyedén és biztonságosan megy a munkavégzés. Az elektromos meghajtás segít az erőkifejtésben, a beépített töltőberendezés pedig minden csatlakozónál gyors feltöltést biztosít. Így bármilyen alkalmazásra bármikor rendelkezésre állnak.

Rendelje meg pár kattintással a Jungheinrich Profishopban!

IRÁNY A Profishop


Rakodás, emelés vagy szállítás - tekintse meg emelőink alkalmazási lehetőségeit.


Nehéz terhek egyszerű mozgatása Nehéz terhek egyszerű mozgatása

Küldje a régi kézi hidraulikus emelőkocsikat nyugdíjba és használjon könnyebb és ergonomikusabb munkaeszközt – elektromos hajtással.


Rendelkezésre állás kedvező áron Rendelkezésre állás kedvező áron

Egyetért azzal, hogy az olyan műszaki segédberendezéseknek, melyeket alkalmanként, rövid időn keresztül használnak nem szabad sokba kerülni? Az új elektromos emelőkocsikkal profi minőséget kap kedvező árért.


Mindig és mindenütt használható Mindig és mindenütt használható

Mindig készen áll a feladatra: Az integrált töltőberendezésnek köszönhetően, az új elektromos emelőkocsi minden aljzatról könnyen tölthető, így spontán jelentkező feladatokra is megfelel.


Rugalmas és gyakorlatiasan alkalmazható Rugalmas és gyakorlatiasan alkalmazható

Az EJE M13/M15 opcionálisan egy beépített mérőberendezéssel kapható. Végezzen el két munkát egyszerre: Árumozgatás és mérés. A bejövő áruk ellenőrzése is jelentősen leegyszerűsödik.


Extrém fordulékony kompakt méreteinek köszönhetően Extrém fordulékony kompakt méreteinek köszönhetően

A kompakt megjelenés és a csekély elülső rész hossz biztosítják a fordulékonyság legnagyobb mértékét. Az alacsony összmagasságnak köszönhetően az új elektromos emelőkocsik is optimálisan alkalmazhatóak szűk raktárakban is.


Nagyobb biztonság a napi munkavégzés során Nagyobb biztonság a napi munkavégzés során

Az új elektromos gyalogkíséretű targoncák kiváló stabilitással rendelkeznek egyenesben és ívben haladás esetén egyaránt. A kompakt méretek kisebb kezelők számára is optimális kilátást biztosítanak a villacsúcsokra, valamint a mélyen húzott lábvédelem csökkenti a sérülésveszélyt.


Alacsony szervizköltségek karbantartásmentes akkumulátornak köszönhetően Alacsony szervizköltségek karbantartásmentes akkumulátornak köszönhetően

A zselés akkumulátor a beépített töltőberendezéssel együtt rugalmas alkalmazást tesz lehetővé, mert nincs szüksége vízutántöltésre.


Fedezze fel az új emelőkocsit részletesen: 


Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele