+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Elektromos raklapszállítók

Elektromos emelőkocsik, raklapszállítók

A Jungheinrich elektromos emelőkocsik, raklapszállítók fáradhatatlan és nagy teljesítményű segítőtársak a teherszállításban – mindegy, hogy raktárban vagy szűkebb üzletekben kerülnek alkalmazásra. A kevésbé nagy igénybevételű, könnyebb alkalmazásra alapmodelljeinket ajánljuk. Válasszon különböző gépeinkből rövid, közepes vagy hosszú szállítási útvonalakhoz.

Alkalmankénti szállítási feladatokhoz

Kiválóan alkalmas alkalmankénti rövid idejű használatra. Alapmodell kisebb intenzitású szállítási feladatokhoz kedvező áron.

Rövid távolságra, gyalogkíséretű üzemmódban

Az elektromos emelőkocsik könnyen kezelhetők, fordulékonyak és biztonságosak. Akár 25 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak az elődmodellekhez képest.

Elektromos vezetőállásos emelőkocsi

Közepes távolságú szállítások esetén az ERE elektromos raklapszállító a felhajtható, illetve fix vezetőállással tökéletes megoldást biztosít. Rendkívül robusztus, megbízható, biztonságos. Az Ön igényeinek megfelelően.

Ergonomikus kezelés hosszabb útszakaszokra

2,0 t tömegű terhek szállítására a legjobb választás az ESE elektromos emelőkocsi ergonomikus, oldalirányú üléssel.

Ne változtasson!

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. A könnyen kezelhető töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett.

A gyalogkíséretű emelőkocsik minden kihívással megbirkóznak

A gyalogkíséretű emelőkocsik gazdaságos segítőtársak a rakodólapok horizontális szállítása során. Legyen szó rövid vagy hosszú távolságokról, tisztán gyalogkíséretű vagy vezetőállásos üzemmódról: nálunk mindenki megtalálja raktára számára megfelelő elektromos emelőkocsit. 

Megfelelő gyalogkíséretű emelőkocsi minden távolságra

A megfelelő emelőkocsi, raklapszállító kiválasztásánál az útszakasz hossza a döntő. Az áru gyors ki- és berakodásához például az elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi a megfelelő választás. Amennyiben nehéz terheket közepes illetve hosszú távolságokon kell szállítani, akkor a nagy teljesítményű és biztonságos ESE emelőkocsival érhető el a legnagyobb anyagmozgatási teljesítmény. Ezen a gépen a kezelők álló vagy ülő helyzetben is dolgozhatnak, az oldalirányú helyzetnek köszönhetően pedig mindent szemmel tudnak tartani. Ezen kívül az ergonomikus kialakítású, mindkét oldalról elérhető kezelőelemek rugalmas és kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé és érezhetően tehermentesítik a kezelőt. 

Az elektromos emelőkocsik leküzdik az emelkedőket

Tehergépkocsik és vasúti kocsik esetén pontosan az első raklapsornál előfordulhat, hogy a hagyományon emelőkocsik problémába ütköznek – nem így azonban a rámpaemeléssel felszerelt raklapszállító. Ez a gép akár 15%-os szintkiegyenlítéssel is megbirkózik. Ennél a gépnél számos további felszereltségi változat és teljesítmény jellemző közül választhat:  beépített töltőberendezés, lassúmenet kapcsoló vagy terhelés rásegítés.

Elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi akár 3,5 tonna teherbírással

Elektromos emelőkocsijaink 1,4 - 3,5 tonna tömegű terheket gyorsan és biztonságosan képesek célba juttatni – az alacsony zajszintű és nagy teljesítményű elektromos motoroknak, akkumulátoroknak köszönhetően. Így például az EJE 2 sorozatú elektromos raklapszállító nagy tömegű teherrel is problémamentesen eléri a maximális 6 km/h sebességet.

Üzemeltetési költségek megtakarítása elektromos emelőkocsikkal

Az innovatív váltóáramú motoroknak köszönhetően gyalogkíséretű emelőkocsijainkkal nagyobb teljesítmény érhető el alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.  A váltóáram a hálózati áram egyik típusa, alkalmazása gazdaságosabb mint az egyenáramé. Ennek a technológiának köszönhetően egyes komponensekre és kopó alkatrészekre nincs szükség, így az elektromos emelőkocsik különösen kis karbantartási igényűek.