+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Raklapszállítás_ERE

Elektromos vezetőállásos emelőkocsi

Közepes távolságú szállítások esetén az ERE elektromos raklapszállító a felhajtható, illetve fix vezetőállással tökéletes megoldást biztosít. Rendkívül robusztus, megbízható, biztonságos. Az Ön igényeinek megfelelően. Nagy igénybe vételű alkalmazás esetén is innovatív opciók gombnyomásra: energiatakarékos haladás vagy 15 százalékkal nagyobb termelékenység.

Teljesen automatizált kivitel

Intelligens automatizálási komponensekkel a gyakorlatban jól bevált sorozatgyártású targoncáink vezető nélküli szállítóeszközzé (AGV) alakulnak át. Az intelligens szoftverekkel együtt raktárát felkészítheti a jövőbeni kihívásokra, egyszerűsítheti folyamatait és új szintre emelheti hatékonyságot. Szakértő partnerként az automatizálás területén, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük és valósítjuk meg a vezető nélküli targoncák alkalmazását (AGV), mely raktárának gazdaságosságát automatikusan növelhet. 

Közepes szállítási szakaszokra kombinált gyalogkíséretű/vezetőállásos üzemmóddal

Stage Közepes távolság

Erős, megbízható és egyedileg konfigurálható. Az Ön igényeire szabottan.

Erős szerkezetének köszönhetően az ERE nemcsak megbízhatóan működik, hanem rendkívül fordulékony és vezetőállása kényelmes kezelést biztosít. ideális megoldás, ha nagy teljesítményre van szüksége. Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek leginkább megfelelő gépet!

Az ERE előnyei:

Szeretne több információt az ERE elektromos emelőkocsiról?


Minden fontos tudnivaló az ERE emelőkocsiról 1 percben.

Tekintse meg, mi mindenre képes az ERE targonca!

Content Közepes távolság (4)


Erős emelőkocsi az Ön igényei szerint.

Content Közepes távolság Erős és megbízható.

Az erős acélváznak köszönhetően az ERE elektromos emelőkocsi megbízható és biztonságos kezelést garantál. Ezért az ERE optimálisan alkalmazható rámpákon, valamint raklapszállítás során.


Content Közepes távolság (2) Sokoldalú és variálható.

Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek leginkább megfelelő gépet! Kombinálja a vezetőállásos emelőkocsit az Ön igényeire szabottan és válasszon négy különböző platform közül! 50 felszereltségi opció közül választhat, többek között például a positionCONTROL, melynek használatával akár 15 százalékkal nagyobb teljesítmény érhető el a versenytársgépekhez képest.


Content Közepes távolság (3) Gyors és hatékony.

Nem ok nélkül nevezik az ERE típust „gyorsfutónak“. A vezetőállásos elektromos emelőkocsi 14 km/h sebességével a leggyorsabb gép a piacon. A drivePLUS opcióval akár 19 százalékkal növelhető a rakodási teljesítmény a versenytársgépekhez képest.


Content Közepes távolság (1) Fordulékony és kompakt.

Az ERE emelőkocsi a legrövidebb és legkompaktabb vezetőállással rendelkező raklapszállító a piacon. A vezetőállás ellenére ideálisan alkalmazható a szűk helyviszonyok között is. Teherautók be- és kirakodása ugyanúgy gyerekjáték, mint a nehéz terhek hosszú szakaszokon történő szállítása és különböző áruk komissiózása.


Content EJE 3 Energiahatékony.

Az ERE vezetőállásos emelőkocsi komponensei az elődjéhez képest tökéletesebben kerültek összehangolásra, így a legújabb generációs ERE jelentősen, 23 százalékkal kevesebbet fogyaszt a versenytársakhoz képest. Használja ki a lítiumion akkumulátor előnyeit: a rövid töltési időt, a karbantartásmentességet és a hosszú élettartamot.

További információ

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele