+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Niederhub_EJE

Elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi EJE

Rendkívül könnyű kezelés. Különösen fordulékony a rövid elülső résznek köszönhetően. Minden részletében biztonságos. Akár 25 százalékkal kevesebb energiafogyasztás az előd modellekhez képest. Ez csak négy az EJE gyalogkíséretű emelőkocsi jellemzői közül. A legjobb választás 1,4 - 3,5 tonna tömegű terhek szállítására rövid szállítási útvonalakon.

Rövid távolságokra, kizárólag gyalogkíséretű üzemmódban

Stage EJE rövid távú


Elektromos emelőkocsik

Megemeli a minőséget. Új generációs EJE elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi a Jungheinrichtől.

Megbízható, fáradhatatlan és hatékony. A Jungheinrich elektromos gyalogkíséretű emelőkocsijai megkönnyítik a rakományok mozgatását - akár raktáron belül, akár kisebb méretű üzlettérben történő mozgatásról legyen is szó. A minőség alapvető követelmény, hiszen a raklapszállító emelőkocsiknak még a legnehezebb körülmények között is jól kell működnie, készen kell állnia.

Mint technológiában vezető gyártó, újabb szintet lépünk megbízhatóság és minőség tekintetében az EJE gyalogkíséretű raklapemelők új generációjával. A sorozatban a legújabb EJE 114 egy igazi világújdonság - kompakt és erős, akár 1,4 tonnás rakományok szállítására is alkalmas. A 2018 júliusában bevezetett EJE 222 pedig egy továbbfejlesztett emelőkocsi az EJE 2-es sorozatában.

Hatékonyság, biztonság, erő és könnyű kezelhetőség - az EJE elektromos emelőkocsik minden területen a legjobb osztályzatot kapják, ahol a minőség kiemeleten fontos.

Az új EJE modellek

Újdonság:

Az EJE C20 ergonomikus oszlopemeléssel

EJE C20 rövid távolság

Az EJE 2 sorozat

Content Rövid szakaszú 2 EJE 220

Az EJE 114 1,4 tonnáig

Content Rövid szakaszú 2 EJE 114

Többet szeretnék tudni róla!

Kérjen időpontot személyes tanácsadásra.


Szeretném megvenni!

Kérjen információt személyre szabott vásárlási opcióinkról.

Content EJE 2

A legjobb energiahatékonyság a Jungheinrichtől. Akár 25 százalékkal kevesebb fogyasztás.

Az energiahatékony targoncák jelentik azt a kart, melynek meghúzásával tartósan költséget lehet csökkenteni. Legyen szó a bevált savas ólomakkumulátorokról és a 2Shifts1Charge-garanciáról, vagy a modern lítiumion technológiáról – mindkettő minden Jungheinrich-targoncára elérhető. Mindkét opció tökéletes, fáradhatatlan megoldás, többműszakos üzemre.

Az új EJE elektromos raklapszállító nagy teljesítménű váltóáramú technikájával 14 (EJE 116), 23 (EJE 120) illetve 25 (EJE 118) százalék hatékonyságnövekedés érhető el.

A hatékonyság a Jungheinrichnél azonban az energiánál többet jelent. Hiszen minden ami a munkavégzést megkönnyíti, segíti a raktári hatékonyság része, ezzel csökkenti a költségeket és növeli a rakodási teljesítményt.

A Jungheinrich lítiumion-technológiával megelőzheti versenytársait: egyenletes teljesítmény, extrém rövid töltési idő és nincs szükség karbantartásra. Válassza lítiumionos gépeinket 6 hónapos elégedettségi garanciával és 5 éves kiterjesztett jótállással!

Content EJE 3 (1)

Content EJE 5 Tetőtől talpig a biztonságos kialakítás

A dolgozók biztonsága rendkívül fontos számunkra. A láb védelme például különösen kritikus, amikor gyalogkíséretű emelőkocsival dolgoznak.

Az emelőkocsinak gyorsnak és mozgékonynak kell lennie, mindemellett pedig hirtelen könnyen fékezhetőnek is.

Az EJE típusú gépek hosszú biztonsági kezelőkarja és a lábvédelem, amely minden irányból védi a kezelőt, maximálisan választ ad erre a problémára.

 

Content EJE 5 (1)

A legkeményebb körülményekhez fejlesztve.

Az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők készen kell álljanak minden körülmények között, még a folyamatosan cserélődő kezelőszemélyzet esetén is. Emiatt is különösen fontos az EJE emelőkocsik robusztus kivitele és megbízhatósága.

Minden részlete – a szilárd acél alváztól a többi olyan alkatrészig, mint a Jungheinrich saját fejlesztésű és gyártású, erőteljes váltóáramú motorja - megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak. Vállalatunk nemzetközi tanúsítványokkal igazolja rendszeresen a magasszintű gyártási minőséget a Jungheinrich gyártósorokon.

Mindezeken felül, szakértő minőségellenőr csapatunk folyamatosan felügyeli termékeink megbízhatóságát és élettartamát. Az üzemi élettartamelemzés folyamatosan monitorozza a termékhasználatot és a terhelést, lehetőséget adva arra, hogy ezen minőségügyi következtetéseket visszacsatolhassuk a gyártási folyamatnak.


Content EJE 4

Az átalakítás után: minden eddiginél jobb irányíthatóság.

A könnyű kezelhetőség alapvető fontosságú az elektromos raklapemelők esetén, hiszen rövid betanítás után a kezelőknek már rutinszerűen és biztonságosan kell kezelni a gépet.

Mivel a piacon a legrövidebb géptesttel rendelkezik, az EJE emelőkocsikat gyorsan és könnyen lehet irányítani a legszűkebb helyeken is, Az erős háromfázisú váltóáramú motorok megkönnyítik a munkát és a gép könnyebben irányítható kanyarodáskor.

Attól függően, hogy melyik sorozatról van szó, az emelőkocsi 1,4 - 3,5 tonna tömegű terhet tud mozgatni közepes távolságú útszakaszokon. Számos kiegészítő áll rendelkezésre, amivel az EJE gyalogkíséretű emelőkocsit speciálisan az Ön igényeire szabottan alakíthatja ki. A raklap keresztirányú felvételét például lényegesen megkönnyíti az opcionálisan rendelhető bevezető görgő.


Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele