+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Electric pallet truck stage

Elektromos gyalogkíséretű targoncák, raklapemelők

Tökéletes a be- és átrakodáshoz és alkalmankénti komissiózáshoz – minden emelési magassághoz és szállítási útvonalhoz.
Rövid távon gyalogkíséretű, közepes távon kombinált gyalogkíséretű/vezetőállásos kivitelben, hosszú távon vezetőüléssel. Kisebb igénybevétel esetén az alapmodell is elegendő.


Alkalmankénti rakodási feladatokra

Nagyon kezelőbarát kezdő targoncavezetők esetén is. Ideális gép könnyebb üzemviszonyokra és kis szabad helyre, alkalmi emelési és komissiózási feladatokra. 

Rövid távolságokra, gyalogkíséretű üzemmódban

Maximális teljesítmény kevésbé gyakorlott targoncakezelők esetén is. Számos targonca opcióra, minden alkalmazásra és raktári környezetre. 

Elektromos gyalogkíséretű/vezetőállásos targonca

Az elektromos targonca felhajtható vagy fix vezetőállással egyesíti a gyalogkíséretű targoncák fordulékonyságát, valamint a vezetőállásos targoncák kényelmét.

Ergonomikus ülés pozíció

Az elektromos oldalüléses targoncák nagy sebességre és gyorsulásra képesek. A menetirányra merőleges ülőhelyzet a kezelőnek optimális kilátási viszonyokat biztosít.
 

Ne változtasson!

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. A könnyen kezelhető töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett.

Gyalogkíséretű targoncák az Ön igényeire

A gyalogkíséretű targoncákkal a rakodólapokat nemcsak gyorsan lehet A-ból B-be szállítani, hanem magasabb szinteket is ki lehet szolgálni. Bármilyen szállítási távolsághoz és emelési magassághoz igényeknek megfelelő megoldást kínálunk. Az elektromos gyalogkíséretű targoncákkal kapcsolatban a finanszírozással kapcsolatban is szívesen adunk tanácsot.

Gyalogkíséretű targoncák: a sprintertől a hosszú távú specialistáig

Elektromos gyalogkíséretű targoncáink közül, melyik az Önnek megfelelő, az többek között attól a távolságtól függ, amelyet meg kell tenni. Hosszú vagy rövid távok megtételére van szükség? Akkor válassza a rugalmas szállításhoz a tisztán gyalogkíséretű elektromos targoncáinkat. Emellett a kezelőplatformos megoldások az optimalizált rugózással kényelmes kezelést biztosítanak, kímélik a gerincet, még egyenetlen padlón is. 

Közepes távolságú anyagmozgatás esetén kombinált gyalogos és kezelőplatformos üzemmódú elektromos gyalogkíséretű targoncák jelentik az ideális megoldást, hosszú távra pedig az oldalüléses gépekkel lehet különösen hatékonyan dolgozni.

Targoncák minden méretben

A hossz mellett a raktárfolyosó szélessége is döntő a targonca megválasztásánál. Ha az üzemben tömbös tárolás és szűk folyosók vannak túlsúlyban, akkor a legjobb kompakt méretű gyalogkíséretű targoncákat alkalmazni. Hosszú távú szállítás és nagy folyosószélesség esetén azonban a szélesebb gép előnyösebb, mivel ez nagyobb kényelmet biztosít.

Különböző gyalogkíséretű targoncák különböző emelési magasságokhoz

Egy és három tonna közötti teherbírással gyalogkíséretű targoncáink a terheket mindig biztosan eljuttatják a célba – legyen ez a talajszinten vagy nagy magasságban. Elektromos gyalogkíséretű targoncáinkkal kényelmesen 1.600 és 3.000 milliméter közti magasság érhető el. Munkaasztalként alkalmazva ergonomikus, optimális árukivételi magasságot biztosít a dolgozóknak. Ha még nagyobb magasságra – akár 5.350 milliméter emelésre – van szükség, akkor válasszon a nagyobb sorozatú gyalogkíséretű targoncáinkból.

Dupla raklapos gyalogkíséretű targonca 

Alacsony és magasemelésű gép egyben: dupla raklapos gyalogkíséretű targoncáink egyidejűleg két EUR-rakodólapot is tudnak mozgatni, ezek együttes tömege a 2 tonnát is elérheti. A hagyományos kivitelű gépekkel összehasonlítva a dupla rakodólapos elektromos gyalogkíséretű targonca a szállítási feladatokat ugyanazon a távolságon kétszer gyorsabban végzik el. A raktár hatékonysága is jelentősen növekszik.