+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJC 112z
  • 2 500 - 4 700 mm
  • 1 200 kg
  • Sokoldalú a kiegészítő kerékkar emelésnek köszönhetően
  • Fordulékony és kompakt a keskeny munkafolyosó szélességnek köszönhetően
  • Proporcionális hidraulika a finom emeléshez és süllyesztéshez
  • Az összes paraméter egyből áttekinthető a 2-collos kijelzőn
  • Beépített töltőberendezés az akkumulátor egyszerű feltöltéséhez

EJC 112z

A fordulékony és rugalmas EJC 112z gyalogkíséretű emelőkocsi különösen sokoldalúan alkalmazható. Kiegészítő kerékkar emelésévéel ezek a targoncák nagyobb padló feletti szabad magassággal rendelkeznek, így a nagyobb úthibákat, küszöböket és rámpákat gyorsan és problémamentesen le lehet küzdeni. A kerékkar emelést két rakodólap egyszerre történő szállítására is lehet használni. A kerékkar- és az oszlopemelés egymástól függetlenül működnek. Az EJC 112z kompakt felépítésének köszönhetően szűk helyen is fordulékony marad. Az arányos hidraulika biztosítja, hogy nehéz terheket is be- és ki lehessen tárolni. Ez óvja a terhet, a targoncát és a raktári infrastruktúrát egyaránt. Az erőteljes váltóáramú technikát hosszú élettartamú akkumulátorok hajtják, melyek gyorsan és egyszerűen feltölthetők a beépített töltőberendezés segítségével. A még rugalmasabb alkalmazási időkért az EJC 112z innovatív lítium-ion technológiánkkal is kapható.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJC 112z 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 933 mm 24 V