+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJC 212_214_216_220
  • 2 500 - 6 000 mm
  • 1 200 - 3 000 kg
  • Emelési magasság 6 m és nagy maradvány teherbírás.
  • Opcionális elektromos kezelőkar-kormányzás a könnyű munkavégzés érdekében.
  • Proporcionális hidraulika a finom emeléshez és süllyesztéshez.
  • Hosszú biztonsági kezelőkar és optimális kilátás a villákra.

EJC 212 - 230

Az erőteljes és robusztus 2-es sorozatú EJC nagy emelési magasságával és magas maradvány teherbírásával tökéletes az intenzív műveletekhez, valamint a nehéz rakományok nagy magasságban történő be- és kitárolásához. Emellett az operationCONTROL asszisztensrendszerünk figyelmeztet a maradvány teherbírás kapacitás túllépésére, a positionCONTROL emelési magasság előválasztása pedig biztosítja az áruk biztonságos és hatékony rakodását. A kiegészítő kerékkaremelésnek köszönhetően könnyen áthalad a talaj egyenetlenségein, a küszöbökön és rámpákon. Az EJC 2z két rakodólapot is tud szállítani egyszerre, ami jelentősen növeli az árurakodás hatékonyságát. A vezérlés és az alacsony karbantartást igénylő, hatékony váltóáramú motorok közötti optimális összehangolásnak köszönhetően ezeknek a robusztus targoncáknak az energiafogyasztása rendkívül alacsony. Az emelőmotor nagy teljesítményt nyújt, emellett csendes és rendkívül lágy, pontos rakodást tesz lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features