Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJD 118i

Elektromos gyalogkíséretű targonca kerékkar emeléssel 1800 k

  • 1000 - 1520 mm
  • 1800 kg
  • Rugalmas univerzális targonca sokféle felhasználási környezethez.
  • A gyalogkíséretű emelőkocsik és a raklapemelők előnyeinek okos kombinációja.
  • Innovatív lítiumion-akkumulátor integrált töltési technológiával.
  • Stabil menettulajdonságok, kiváló fordulékonysággal.
  • Minimális zajszint a silentDRIVE technológiának köszönhetően.

EJD 118i

Kis saját tömege és nagy fordulékonysága révén kompakt és sokoldalú EJD 118i elektromos gyalogkíséretű targoncánk tökéletes segédeszköz tehergépjárművön történő helytakarékos szállításhoz, illetve két raklap rámpákon vagy egyenetlen talajon történő egyidejű szállításához. Integrált töltési technológiával ellátott jövőbiztos lítiumion-akkumulátora révén az EJD 118i maximális hatékonyságot ígér a nagyfokú rugalmasság érdekében. A ProTracLink lengőkar stabil menettulajdonságokat biztosít, míg az alapfelszereltséghez tartozó proporcionális hidraulika ellenőrzött emelést és süllyesztést kínál. A targonca keskeny egytagú oszlopa mindig optimális teljes körű kilátást biztosít, például személyforgalom által érintett nagyáruházi használat esetén. A jobb láthatóságot szolgáló reflektorok, valamint a targonca és a kezelő között elegendő helyet biztosító, hosszú kezelőkar minden munkához magas szintű biztonságot garantál.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJD 118i 1 800 kg 1 520 mm 6 km/h 1 759 mm 24 V