+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJC EJD EJG

Elektromos gyalogkíséretű targonca EJC EJD

Maximális teljesítmény még kevésbé gyakorlott targoncakezelők számára is. Elektromos gyalogkíséretű targoncáink akár szűk helyen is könnyen és biztonságosan manőverezhetők. A modern váltóáramú technológia precíz vezérlést tesz lehetővé és energiát takarít meg. Számos targonca opcióra, minden alkalmazásra és raktári környezetre.  

Sokoldalú minőség. EJC és EJD gyalogkíséretű targoncák.Bajnokok rövid útszakaszon.

Válassza a maximális rugalmasságot raktára számára az új elektromos EJC és EJD típusú elektromos gyalogkíséretű targoncákkal. Nagy teljesítményre tervezve rövid távolságokon. A legnagyobb emelési magasság választékkal a piacon. Korlátlan magasságban. Változatos, akár két raklap kezelése. Biztonságos és intuitív kezelés.

További információt kérek!

Miért éri meg a Jungheinrich elektromos gyalogkíséretű targoncáit választani?

A Jungheinrich elektromos gyalogkíséretű targoncák jellemzői:

  • hatékony segítőtársak az áru ki és betárolása során,
  • kiválóan alkalmas rövid szakaszokon alkalmi komissiózó feladatokra,
  • tökéletesen átgondolt, intuitív és könnyen kezelhető
  • legjobb megoldás a gyakori, intenzív rakodási alkalmazásra.

Mindegy, hogy bevált szériagépre vagy sokoldalú, multifunkcionális eszközre van szüksége - egyetlen gyalogkíséretű targonca a megoldás, mellyel az Ön igényeire szabottan minden kihívás megoldható a raktárban.

Válassza a változatos, univerzális EJC típust számos opcióval kiegészítve a magas állványszintekhez és minden raktárkörnyezethez. Vagy döntsön az EJD 222 típus mellett, amely egy multitehetség, mivel két rakodólapot tud egymás felett egyszerre kezelni a nagyobb produktivitás érdekében.

Minden Jungheinrich gyalogkíséretű targonca első számú jellemzője a nagy teljesítményű elektromos meghajtás, mellyel Ön könnyen rekordot dönthet a hatékonyság terén.

Készen áll a bevetésre?

Az EJC és EJD elektromos gyalogkíséretű targoncák előnyei:

Új EJC modellek:

Új EJD modellek:

További információt kérek!


EJC, EJD efficiency

Hatékonyság magas fokon:meghajtás lítiumion energiával.

Nagy teljesítményű eszközeink széles választékát kínáljuk bevált savas ólomakkumulátorokkal és 2műszak1töltés garanciával. Ezen kívül a Jungheinrich EJC és EJD típusú elektromos gyalogkíséretű targoncái a legmodernebb lítiumion-technológiával is rendelhetők.

Nagyobb emelési sebesség és fokozott rakodási teljesítmény (EJC) vagy maximális termelékenység két raklap egyidejű kezelésével (EJD) - a Jungheinrich gyalogkíséretű targoncájával Ön nemcsak kiváló energiaháztartás mellett dönt, hanem minden használattal növeli gazdaságosságát is.

Az új EJC és EJD elektromos gyalogkíséretű targoncákkal Ön nem egyszerűen halad, hanem minden alkalmazáskor gyorsít is egyben.


Li-ion technológia

A Jungheinrich lítiumion-technológiája növeli a hatékonyságot. Az EJC und EJD elektromos gyalogkíséretű targoncák esetén a nagyobb teljesítmény több szempontból is érezhető: hosszabb élettartam, rendkívül rövid töltési idő. Jelentősen kisebb üzemeltetési költségek. Mindenki számára nyertes helyzet három szempontból is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Safety - gyalogkíséretű targoncák

Mindig a biztonságos oldalon.

A biztonság a Jungheinrich elektromos gyalogkíséretű targoncáknál az első helyen áll. Az intelligens biztonsági funkciók az EJC és EJD típusoknál maximális védelmet nyújtanak a munkavégzés során.

A Floor-Spot és az operationCONTROL asszisztensrendszer biztosítják, hogy a gép a raktáron áthaladva mindig jól látható és a megengedett rakomány maximális tömeget nem lépi túl.

Az EJD típusnál egy 4 fokozatú biztonsági fedél aktív lábvédelmet biztosít gyalogkíséretű üzemmódban, míg a a ProTracLink innovatív rugózott felfüggesztés biztonságos áthaladást tesz lehetővé a rámpákon és küszöbökön történő áthaladáskor.


Robusztus gyalogkíséretű targonca

Alkalmazás kompromisszumok nélkül.

Stabilitás terén EJC és EJD elektromos gyalogkíséretű targoncáink mindenkit felülmúlnak. Gépeinket alaposan átvizsgáljuk mielőtt a raktárba ügyfeleink használatba veszik azokat.

Meggyőző erő, maximális precizitás az emelés és süllyesztés során, valamint kiváló, átfogó tesztelések során kipróbált anyagok, melyek a legkeményebb körülmények között minden feltételnek megfelelnek.

Az EJC széles nyomtávú kivitele gond nélkül kezel különleges rakományokat, az EJD 7 mm-es acélkeretével új mértéket teremt a nagy igénybe vételű alkalmazások során.


Rugalmas - gyalogkíséretű targonca

Sokoldalú multitehetség.

Az EJC és EJD elektromos gyalogkíséretű targoncák további minőségi ismérvei az oszlopkivitelek széles választéka, valamint az egyszerű kezelés, melynek köszönhetően minden kezelő rövid tájékoztatás után biztonságosan üzemeltetheti a gépet.

Az EJD 222 típus a piacon elérhető legnagyobb emelési választékkal rendelkezik háromféle oszlopkivitelben. Az intuitív kialakítású kezelőfej kényelmes rakodást biztosít nagy magasságban is (EJC és EJD tpusoknál egyaránt). 

Az EJC esetében a kezelő folyamatosan minden lényeges információt átlát az opcionális 6 collos kijelzőn, amely kijelzi az emelési magasságot, maradványteherbírást és tömeget.