Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ESD 220 new

Vezetőállásos/-üléses targonca 2,0t

  • 1660 mm
  • 2000 kg
  • Ideális tehergépjárművek be- és kirakodásához két raklap egyidejű kezelésével.
  • Ellenálló váz maximális igénybevételhez.
  • Ergonomikus üléspozíció a maximális komfort érdekében.
  • Elektromos kormányzás a könnyű manőverezéshez.
  • Kompakt kialakítás szűk raktárterületekhez.

ESD 220

Sokoldalú és nagy teljesítményű ESD 2 modellünk szűk helyeken manőverezve ugyanolyan ideális, mint hosszabb távú áruszállítás esetén. A targonca használati körülményektől függően az Ön egyedi felhasználási feltételeihez igazítható. 820 mm-es szélességével az ESD 2 maximális hatékonyságot biztosít keskeny munkafolyosókon, például raklapok tehergépjárművek oldalfalai mentén történő elhelyezésekor vagy tömbraktárakban való használatkor. Maximális teljesítmény a raktári árurakodásban két raklap kezelésére alkalmas üzemmódban, két raklap egyidejű szállításával. Az oldalirányú vezetési pozíció teljes körű kilátást és nyugodt munkavégzést tesz lehetővé, még gyakori menetirányváltás esetén is. A még nagyobb komfortról az összes fontos funkcióval rendelkező, áttekinthető 4 colos kijelző, valamint az ergonómiailag optimalizált multiPILOT gondoskodik.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Telematik Box Erd

Hálózatba kapcsoltan

A targoncák adatainak felhasználásával időt, energiát és pénzt takaríthat meg, és növelheti a hatékonyságot. Telematikai dobozunk (gyárilag) egy ingyenes flottakezelési kezdőcsomagot biztosít Önnek, amely rugalmasan bővíthető különböző hardver- és szoftverkomponensekkel.

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ESD 220 2 000 kg 1 660 mm 9,1 km/h 2 185 mm 24 V