+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Kézikocsi

Kézi emelőkocsik, raklapszállítók

Kézi emelőkocsi, raklapszállító: erős, tartós és fordulékony

Kézi emelőkocsijaink, "békáink" gazdaságos megoldást biztosítanak rövid távolságú szállításhoz. Minden alkalmazáshoz a megfelelő modellt kínáljuk. Az akár három tonnáig terjedő teherbírásnak és a szűk terekben is könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a kézi emelőkocsik, raklapemelők, "békák" ideális segítőtársak a raktárban. 

Amennyiben naponta nagyobb árumennyiséget és nehéz terheket kell mozgatni rövid távolságokon, a kézi emelőkocsik, raklapemelők biztosítják a legjobb megoldást. A kerekek és csuklók krómozott perselyei könnyű és csendes használatot biztosítanak.

A különböző kivitelekben elérhető kézi emelőkocsik, "békák" nem csak standard Euro raklapok kezelésére, hanem speciális és kis méretű raklapok felvételére is alkalmasak. Erre szolgálnak többek között az egyedileg 140 - 585 milliméter között állítható villák, valamint az akár 2.400 milliméterig választható villahosszak.

Világszerte a legtöbbet vásárolt kézi emelőkocsi (béka) kategóriájában

A Jungheinrich AM 22 modell nem csak egy egyszerű „béka” (kézi hidraulikus emelő)kocsi, hanem kategóriájában igazi uralkodó.  Rendkívül könnyen és kényelmesen kezelhető. A teflonperselyek és -csuklók kiváló menettulajdonságokat és a hosszú élettartamot biztosítanak. A továbbfejlesztett hidraulika rendszernek köszönhetően csökken a pumpálási erő. A speciális süllyesztőszelepnek
köszönhetően a törékeny terheket rendkívül finoman lehet leengedni. A kompakt első résznek köszönhetően rendkívül fordulékony, a legszűkebb helyeken is elfér.

Speciális esetekre klasszikusaink AM 15l változatát ajánljuk, amely annyira alacsony, hogy különösen lapos raklapokat is tud kezelni. Az AM 30 típus 3.000 kilogramm teherbírással súlyos terheket is képes rakodni. És az AM V05, ami úgy állítható, hogy a standard raklapok mellett kis egyedi raklapokat és display raklapokat is fel tud venni. Az AM 22 kézi emelőkocsi csökkentett zajszinttel is rendelhető!

Kézi emelőkocsi, raklapszállító precíz mérlegtechnikával

Az árut a raktárban, a gyártásban vagy kiszállítás során nem csak mozgatni, hanem mérlegelni is kell gyakran. Erre a célra kiválóan alkalmas mobil mérő berendezéssel felszerelt  kézi emelőkocsink, amely a Mérleget az áruhoz elv szerint működik. Velük gyerekjáték a nehéz terhek mérése. A mérleggel felszerelt kézi emelőkocsik rendkívül pontosan mérnek. A villák négy végpontjában elhelyezett mérlegcellák pontos tömegmérést tesznek lehetővé, akár 2 fokos emelkedőkön is.