+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Rostfreier Edelstahl-Hubwagen beim Einsatz in der Lebensmittelbranche und feuchter Umgebung

Nemesacél emelőkocsi

Nemesacél emelőkocsik – higiénikus és élelmiszersemleges

Az élelmiszeriparban és a gyógyszergyártásban a higiénia rendkívül fontos. Korrózióálló, nemesacél emelőkocsik, ollós emelőkocsik kiválóan megfelelnek ezeknek a magas követelményeknek.

Nedves környezetben rozsdamentes jellemzőikkel a nemes acél emelőkocsik erős és tartós raktári segítőeszközök. A nemesacélból készült, nagy teherbírású emelőkocsik még az agresszív környezeti gázoknak is ellenállnak. Az emelőkocsi sima felülete  emellett megakadályozza a szennyeződések lerakódását, valamint a kórokozók terjedését. Ez a használat alapvető feltétele a higiéniai szempontból érzékeny vagy steril területeken.

Nemesacél emelőkocsi – erős, biztonságos szállításra készült

A nemesacél emelőkocsik higiénikusan és könnyen kezelhetők. A szennyeződések elkerülése végett magasnyomású tisztítógéppel és agresszív tisztítószerekkel is probléma nélkül kezelhetők. Az érzékeny mechanikai és elektromos komponensek, mint például a villacsúcsok úgy kerültek kialakításra, hogy a szennyeződések nem ülnek meg rajta és a tisztítási folyamat  során nem sérülnek.

A Jungheinrich nemesacél emelőkocsik felülete rendkívül kopásálló és elbírja az erős ütközéseket, ütéseket. Ezen kívül az emelőkocsi felülete egy passzív réteggel rendelkezik, amely a fémfelületet védi a rozsdától.

További információra van szüksége? Állunk rendelkezésére, kérjen időpontot kollégáinktól.

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele

Nemesacél ollós emelőkocsik

A nemesacél ollós emelőkocsik ideálisak az ergonomikus munkavégzésre, mivel a az ollós szerkezet segítségével nem kell folyamatosan lehajolni. A 710 mm magasságig emelhető, változtatható munkamagasság akár 1,5 tonna tömegű rakomány mozgatását is megkönnyíti. 

A Jungheinrich nemesacél emelőkocsik mind manuális, mind elektromos emeléssel választható. Ez utóbbi egy 1,2 kW emelőmotorral mozgatja az emelvényt. A beépített töltőberendezés és a karbantartásmentes akkumulátorok megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkavégzést. A nemesacél ollós emelőkocsi felülete ellenálló a savakkal és sóval szemben, ennek köszönhetően kiválóan alkalmazható a hús- és halfeldolgozás során, valamint különböző vegyi és gyógyszerkészítmények kezelésére.

Nemesacél emelőkocsi

A kézi nemesacélból készült emelőkocsik, raklapemelők higiénikusak és ideálisan alkalmazhatók rövid távú szállításra. Az ergonomikus kialakítású kezelőkar segítségével a nemesacél emelőkocsik szűk raktárhelyeken is egyszerűen mozgathatók. A raklapemelők teherbírása eléri a 2 tonnát, amit 120 mm-re tud megemelni.

A különböző kiviteleknek köszönhetően a nemesacél kézi emelőkocsik nemcsak standard euroraklapok, hanem speciális méretű és display-raklapok mozgatására is alkalmasak. A saválló szerkezetnek és a zárt villacsúcsoknak köszönhetően az élelmiszeriparban higiéniailag kényes területeken is alkalmazható, valamint vegyi és veszélyes anyagok szállítására is alkalmas.

Nemesacél emelőkocsik vásárlása vagy bérbe vétele

A megfelelő nemesacél emelőkocsi kiválasztásában a Jungheinrich szakértői állnak rendelkezésére, segítenek kiválasztani a megfelelő modellt.

Megtalálta a megfelelő emelőkocsit? Eldöntötte már, hogy megvásárolja vagy inkább lízingeli? A finanszírozásban is tudunk segíteni és számos vonzó lehetőséget kínálunk, mint például a tartósbérlet vagy lízing.

A nemesacél emlőkocsi kiegészítőit pedig megtalálja a Jungheinrich PROFISHOP webáruházban.