+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EKS 210_312

Komissiózó targonca 1,0 t

  • 2 800 - 4 750 mm
  • 0 - 1 000 kg
  • Ergonomikus és egyénileg illeszthető kezelési koncepció.
  • Optimális kilátás és láthatóság a raktárban.
  • Redundáns magasság- és útmérés
  • Nagyfokú menetstabilitás a biztonságos és ergonomikus munkavégzés érdekében.
  • Keskeny és fordulékony, a kisebb terekben is nagyobb teljesítményre képes.

EKS 210

A hatékony EKS 210 vertikális komissiózó targonca optimális alkalmazást biztosít a raktárban kiváló menet- és emelési teljesítményének köszönhetően. A szélesfolyosós raktárban az energiatakarékos és szabadon mozgó 24 voltos modell meggyőző a kiváló ergonómiának és komissiózási teljesítménynek köszönhetően. A kibővített emelőoszlop választéknak köszönhetően a 6,5 méternél nagyobb komissiózási magasság is probléma nélkül kivitelezhető. A számos egyedi felszereltségi opciónak köszönhetően a vertikális komissiózó targonca sokoldalú használatot biztosít, illetve az optimalizált kezelési koncepció és a teljes körű kilátás különösen ergonomikus munkát tesznek lehetővé. Mindegy, hogy nagyteljesítményű lítiumion-akkumulátorról vagy savas ólomakkumulátorról van szó: Új EKS 210 vertikális komissiózó targoncánk egyesíti az optimális komissiózási teljesítményt és az energiahatékonyságot.

Li-ion

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

ModellMaximális teherbíróképességMaximális emelés (h3)Menet-
sebesség
Össz-
hossz
Akkumulátor-
feszültség 

EKS 210

1000 kg

3000 mm

9 km/h

1885 mm

48 V