+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EKS 310_412

Komissiózó targonca 1,2 tonna

  • 7 000 - 9 000 mm
  • 0 - 1 200 kg
  • Ergonomikus és egyénileg illeszthető kezelési koncepció.
  • Optimális kilátás és láthatóság a raktárban.
  • Tökéletes a széles folyosókban történő alkalmazáshoz.
  • Nagyfokú menetstabilitás a biztonságos és ergonomikus munkavégzés érdekében.
  • Kibővíthető háromtagú Jungheinrich DT emelőoszloppal.

EKS 310/ 412

A hatékony EKS 412 és EKS 310 vertikális komissiózó targoncák optimális alkalmazást biztosítanak a raktárban kiváló menet- és emelési teljesítményüknek köszönhetően. Szélesfolyosós raktárban mindkét új, energiatakarékos és szabadon mozgó 24 voltos modell meggyőző a kiváló ergonómiának és komissiózási teljesítménynek köszönhetően. A kibővített emelőoszlop választéknak köszönhetően a 10 méternél nagyobb komissiózási magasság probléma nélkül kivitelezhető. A számos egyedi felszereltségi opciónak köszönhetően a két vertikális komissiózó targonca sokoldalú használatot biztosít, illetve az optimalizált működési koncepció és a teljes körű kilátás különösen ergonomikus munkát tesznek lehetővé. Mindegy, hogy nagyteljesítményű lítiumion-akkumulátorról vagy savas ólomakkumulátorról van szó: új EKS 412 és EKS 310 vertikális komissiózó targoncáink egyesítik az optimális komissiózási teljesítményt és az energiahatékonyságot.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features