Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ETV C16_C20

Tolóoszlopos targonca 1,6 - 2,0t

  • 4250 - 7400 mm
  • 1600 - 2000 kg
  • Vegyes csarnok- és udvari használatra optimalizálva
  • Kényelmes oldalülés az optimális kilátás érdekében
  • Kifinomult kezelés a soloPILOT vezérlőkarral
  • loweringPRO opció a süllyesztési sebesség optimalizálása érdekében
  • curveCONTROL a maximális vezetési biztonság érdekében

ETV C16/ C20

Rugalmas és megbízható C sorozatú tolóoszlopos targoncáink akkor jelentenek ideális választást, ha gazdaságos be- és kitárolást kíván megvalósítani vegyes, azaz csarnok- és udvari használat mellett, eltérő talajviszonyok között. Szuperelasztikus kerekeiknek köszönhetően a kifinomult targoncák nagy magasságban és szűk helyeken is mindig biztonságosan szállítják az árut A pontból B pontba. A helytakarékos kialakítás, a nagy teljesítmény és az ergonómiailag kiforrott munkakörnyezet univerzális eszközt garantálnak. Az ergonomikusan elhelyezett kijelző- és kezelőelemek, valamint a nagyszerű látási viszonyok megkönnyítik a munkát és növelik a biztonságot. Gyakori kültéri használat esetén opcionálisan kényelmes kültéri kezelőfülke is rendelhető. Akár raklapállványokkal, akár átfolyó rendszerű görgős állványokkal, egy- vagy többműszakos üzemben, a sokoldalú targoncák optimális energiahatékonyságot érnek el a tökéletesen összehangolt motorok, vezérlések és szoftverrendszerek révén.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ETV C16 1 600 kg 7 100 mm 12,2 km/h 2 484 mm 48 V
ETV C20 2 000 kg 7 400 mm 12,2 km/h 2 524 mm 48 V