+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ETV_ETM_214_216

Tolóoszlopos targonca 1,4 - 1,6t

  • 4 550 - 10 700 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Kompakt kialakítás a keskeny munkafolyosó érdekében
  • Nagy maradvány teherbírás a még több rakodási teljesítményért
  • 180°- és 360°-kormányzás a rugalmas manőverezésért
  • soloPILOT-kezelőkar az intuitív kezelésért
  • Számos személyre szabott felszereltségi opciók

ETV/ ETM 210-216

Rugalmas és nagy teljesítményű 2-es gyártási sorozatú tolóoszlopos targoncáink tempót visznek a raktárba: Haladási sebessége a 14 km/h értéket is eléri, az ETV így jól tud dolgozni átfolyó rendszerű-, soros vagy bejárható állványos raktárban, legyen szó egy- vagy többműszakos üzemről. A 2 sorozatú ETM-verzió keskeny építésének köszönhetően a legjobb megoldást jelenti bejárható állvány vagy tömbtárolás esetén. Az alacsony munkafolyosószélességgel sok hely takarítható meg ami rugalmas haladási jellemzőket tesz lehetővé, melyet a nagy méretű, ergonomikus és könnyen megszokható munkahely, valamint a kényelmes kezelő kijelző tesz tökéletessé. Profitáljon a nagyobb rakodási teljesítményből az energiafogyasztás egyidejű csökkentése mellett. A legmodernebb hajtás- és vezérléstechnika, valamint az egyénileg választható akkumulátor változat a tolóoszlopos targoncát minden alkalmazás esetén gazdaságos partnerré teszi.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features