+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content EFG-speciális 1

Elektromos targonca

Nagyteljesítményű elektromos targoncák.

A gyártócsarnokokban és a raktárakban a szállítás, rakodás során a gépeknek és a dolgozóknak egységet kell képezniük. Elektromos targoncáink ott segítenek, ahol az emeberi erő már elérte határait: akár 5 tonna rakományt is képesek szállítani és 7,5 méter az emelési magasságuk - akár hosszabb szakaszokon is.

Mindezt elektromos targoncáink maximális hatékonyság mellett biztosítják minimális energiafogyasztással. A fordulékony elektromos villástargoncák a modern váltóáramú technológiának és a kiforrott PureEnergy koncepciónak köszönhetően rendkívüli teljesítményre képesek. Ez a technológiai koncepció a gépkomponensek tökéletes összehangolásával biztosítja az optimálisa hatásfokot. Így egyesül a hatékonyság és a gazdaságosság egyetlen elektromos targoncában.

Jungheinrich elektromos targoncák – hatékonyság minimális helyen.

Elektromos targoncáink kompakt és fordulékony kialakítása optimális munkafeltéeleket biztosít nehezített helyviszonyok között is. A hátsó duplakerék és a forgózsámolyos kormányzás akár 180 fokos, egy helyben történő fordulást is lehetővé tesznek, így biztosítanak maximális fordulékonyságot. A menet- és kormánytulajdonságok elsősorban egyenes talajon használhatók ki maximálisan.

Elektromos targoncáink különböző alkalmazásokra használhatók: élelmiszeripari és italraktárakban, többműszakos üzemeltetésre az autóiparban, raklapok szállítására a logisztikai szolgáltatóknál és az online áruházak raktáraiban, kontéenerek, vasúti szerelvények vagy kamionok ki-/berakodására. Megbízható partnerek nagyfokú rugalmasságuknak és fordulékonyságuknak köszönhetően.

Ergonomikus alkalmazás.

Elektromos targoncáinknál az ergonómia az első helyen áll. A panoráma emelőoszlopon keresztül megfelelő a kilátás - mind beltéri, mind kültéri használatkor. Így nemcsak gyorsan, könnyen és precízen, hanem biztonságosan is manőverezhető. Mindehhez minden egyedileg állítható. Az egyedi beállítási és kezelési opcióknak, valamint a tágas kezelőfülkének köszönhetően, amely a használat során elegendő szabad teret biztosít, minden esetben ergonomikusan kialakított munkahely áll rendelkezésre.

3- és 4-támaszú elektromos targoncák a verhetetlen fordulékonyságért.

A Jungheinrich 3 és 4 támaszú elektromos targoncákat kínál. Mindkét kivitel esetén a hátsó híd a kormánytengely, amely a rakatolás során különösen előnyös. Attól függően, hogy hol és mekkora terhet kell kezelni, választhat háromkerekű vagy négykerekű (támaszú) elektromos targoncák közül.

Amennyiben az elektromos targoncát elsősorban szűk helyeken vagy teherautók, konténerek be- és kirakodására szeretné használni egyenletes, sima talajon, akkor 3 támaszú targoncánk a legjobb választás rendkívüli fordulékonyságának és kiváló manőverezésének köszönhetően. A kerekek könnyedén  90° szögre fordíthatók, az elektromos targonca egy helyben képes megfordulni. A Jungheinrich háromtámaszú elektromos targoncái a legszűkebb helyeken is képesek akár 2 tonna rakomány kezelésére egészen 6,5 méter magasságig.

Amennyiben az elektromos targoncát raklapos raktárban, egyenetlen talajon vagy nagyobb terhek szállítására szeretné használni, akkor a 4 támaszú elektromos targonca az ideális választás. Bár a fordulási sugara nagyobb, kanyarmenetben sokkal stabilabb és akár 5 tonna rakomány mozgatására is alkalmas.
 

Power on: Energia, ami lendületet ad.

A Jungheinrich bemutatja kompakt, nagy teljesítményű energiáját: az elektromos targoncákat. A legújabb lítiumion elektromos energiával felszerelve kiemelkedő a fordulékonysága,  és okosabb megoldásokkal rendelkezik, mint valaha. A továbbfejlesztett targoncafelügyelet a Telematikboxon keresztül a használati adatok intelligens rögzítése révén utat nyit az Intralogisztika 4.0 világába.

Készen áll a jövőre?

Content EFG-speciális 2


Lítiumion energiával Ön is versenyelőnyhöz jut.

Tökéletes megoldás technológiai és gyártói szakértelemmel.

Jungheinrich házon belül fejleszt és gyárt akkumulátorokat, töltőberendezéseket és minden kapcsolódó targoncakomponenst. Ennek eredményeképpen a rendszer minden eleme tökéletesen tud kommunikálni egymással és maximális teljesítményre képes.

Az eredmény: a lítiumionnal működő EFG elektromos targonca messze a legfáradhatatlanabb gép a raktárban. A targonca az extrém gyors töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően folyamatosan üzemeltethető. Mindig készenlétben áll, semmi jelét nem adja a fáradtságnak és extrém hosszú élettartammal dicsekedhet.

Válassza a teljes lítiumion meghajtást dupla garanciával. 

100 % elégedettség. Garantáltan.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.Új Li-ion garancia

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.


Li-ion technológia

A Jungheinrich lítiumion technológiájával könnyedén maga mögött hagyhatja a konkurenciát: maximális teljesítmény akár 20 %-kal kevesebb energiafogyasztással.

Egyszerű váltás.

Dupla garanciával 

Felejtse el  a múltat, amikor belső égésű motorral hajtott targoncát használt vagy amikor elektromos targoncáiban folyamatosan cserélnie kellett a savas ólomakkumulátorokat! A Jungheinrich Li-ion energiájával, amely maximális hatékonyságot biztosít és semmilyen karbantartást nem igényel, könnyedén maga mögött hagyja versenytársait.

Váltson most Jungheinrich lítiumion-technológiára!

Content EFG-speciális 5