+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EFG Phase 2 HU

Elektromos targonca

EFG. ENERGIÁT AD A NÖVEKEDÉSHEZ.

Váltson most lítiumion-akkumulátorral működő EFG targoncára, melyhez dupla garancia jár

A könnyen irányítható, sokoldalú EFG targoncánkat kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel maximális teljesítményt érjen el: legújabb generációs váltóáramú motorok, PureEnergy megoldás (legnagyobb hatékonyság), termelékenység-növelő ergonómia és optimális biztonsági felszereltség.

A Jungheinrich  lítiumion technológiával működő elektromos targoncáival egyszer s mindenkor felülkerekedhet a konkurencián. A kiemelkedő teljesítmény, a rövid töltési idő, a karbantartásmentesség és a különösen hosszú élettartam által a lítiumion-akkumulátorok a leggazdaságosabb energiaforrások hosszútávon.

Adókedvezményt igényelhet elektromos targoncavásárlásnál!

A JÖVŐ ELEKTROMOS!

Adókedvezmény elektromos targoncák vásárlása esetén, akár 3,5 millió forint!

További információEFG előnyei:

Content EFG-speciális 2


Ízelítő Profishop webáruházunk kínálatából

Lítiumion energiával Ön is versenyelőnyhöz jut.

Tökéletes megoldás technológiai és gyártói szakértelemmel.

Jungheinrich házon belül fejleszt és gyárt akkumulátorokat, töltőberendezéseket és minden kapcsolódó targoncakomponenst. Ennek eredményeképpen a rendszer minden eleme tökéletesen tud kommunikálni egymással és maximális teljesítményre képes.

Az eredmény: a lítiumionnal működő EFG elektromos targonca messze a legfáradhatatlanabb gép a raktárban. A targonca az extrém gyors töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően folyamatosan üzemeltethető. Mindig készenlétben áll, semmi jelét nem adja a fáradtságnak és extrém hosszú élettartammal dicsekedhet.

Válassza a teljes lítiumion meghajtást dupla garanciával. 

100 % elégedettség. Garantáltan.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.Új Li-ion garancia

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.


A Jungheinrich lítiumion technológiájával könnyedén maga mögött hagyhatja a konkurenciát: maximális teljesítmény akár 20 %-kal kevesebb energiafogyasztással.

Egyszerű váltás.

Dupla garanciával 

Felejtse el  a múltat, amikor belső égésű motorral hajtott targoncát használt vagy amikor elektromos targoncáiban folyamatosan cserélnie kellett a savas ólomakkumulátorokat! A Jungheinrich Li-ion energiájával, amely maximális hatékonyságot biztosít és semmilyen karbantartást nem igényel, könnyedén maga mögött hagyja versenytársait.

Váltson most Jungheinrich lítiumion-technológiára!

Content EFG-speciális 5

Elektromos targoncák – fordulékonyság és nagy teljesítmény

A könnyen irányítható, sokoldalú EFG targoncánkat kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel maximális teljesítményt érjen el: legújabb generációs váltóáramú motorok,  PureEnergy megoldás (legnagyobb hatékonyság), termelékenység-növelő ergonómia és optimális biztonsági felszereltség. Kétféle technológiával választható: innovatív Li-ion technológiával vagy hagyományos savas ólomakkumulátorral.

Fordulékony elektromos villástargoncáink erősségei különösen szűk helyeken érvényesülnek a raktárban. A kis és kompakt kialakításnak köszönhetően ezek a targoncák könnyen irányíthatók a szűkebb folyosókban is. Elsősorban beltérben használatosak, de a kültéri használat sem jelent problémát. További előnye, hogy az elektromos targoncákkal állványok is kiszolgálhatók, valamint rakodásra is kiválóan alkalmas, emelési magassága 2.300 - 7.500 milliméter között van emelőoszloptól függően. A teherbírása eléri az akár 5 tonnát. A mindennapi használat során a kezelők élvezhetik a targoncák kezelésének előnyeit – extra kényelem, teljes körű kilátás és átfogó asszisztens rendszerek, melyek védik a dolgozó, a rakományt és a raktárt.

Elektromos targoncák váltóáramú motorok

Az innovatív váltóáramú technika számos előnyt biztosít. Dinamikus kezelést és maximális rakodási teljesítményt garantál – még nagy terhelés esetén is. A nagyobb teljesítmény azonban nem jelent több fogyasztást: a regeneratív fékezés az energia 30 százalékát visszatáplálja az akkumulátorba. Ezzel az extra energiával az elektromos villástargoncák még több munkát képesek elvégezni egyetlen akkumulátor-töltéssel. Emellett a váltóáramú motorok nagyon alacsony karbantartást és üzemeltetési költségeket biztosítanak.

Akkumulátorok elektromos villástargoncákhoz

A targonca használatától függően érdemes a különböző akkumulátorok közül választani. Az úttörő lítiumion technológiánk előnye a gyorsabb töltési idő és a szinte teljes karbantartásmentesség. Továbbá a lítiumion akkumulátorok akár háromszor tovább tartanak, mint a hagyományos savas ólomakkumulátorok. Savas ólomakkumulátorral működő EFG targoncája van és szeretne minél előbb a jövőbe mutató Li-ion technológiára váltani? Ebben az esetben átépíttetheti gépét Li-ion meghajtásra.

Továbbra is a jól bevált savas ólomakkumulátort szeretné használni? Akkor a Jungheinrich elektromos targoncái a tökéletes megoldást biztosítják Önnek az ágazat egyedülálló 2műszak 1feltöltés garanciájával. A legújabb generációs váltóáramú motorral és az innovatív PURE ENERGY koncepcióval felszerelt targoncáink két műszakot teljesítenek egyben, akkumulátorcsere vagy köztes töltés nélkül. Ön drága időt, értékes energiát takarít meg és ezzel párhuzamosan csökkenti üzemeltetési költségeit.