+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content EFG-speciális 1

Lítiumion akkumulátoros targoncák

Váltson lítiumion targoncákra és élvezze a lítiumion energia előnyeit.

A Jungheinrich lítiumion targoncák átfogó portfóliójával rendelkezik: a gyalogkíséretű emelőkocsiktól kezdve a villástargoncákon át a tolóoszlopos targoncáig, melyek mind lítiumion akkumulátorral vannak ellátva.

A lítiumion gyalogkíséretű emelőkocsik ideálisak rakodásra és rakomány szállítására is vagy komissiózási feladatokra bármilyen emelési magasságban és szállítási távolságra: rövid távolságoknál gyalogkíséretű módban, közepes távoknál kombinált gyalog és vezetőállásos módban és üléssel felszerelve hosszabb távolságokra. Ezeken kívül gyalogkíséretű alapmodelleket is kínálunk a könnyebb üzemviszonyokra.

Lítiumion targoncáink már bizonyították, hogy bármilyen raktári környezetben sokoldalúan és hatékonyan használhatók. A lítiumion tolóoszlopos targoncák új mércét állítottak fel - különösen szűkfolyosós környezetben - a nagyon magas emelési kapacitással kombinált kompakt dizájnnak köszönhetően.

Aknázza ki a lítiumion energia lehetőségeit: élvezze a hosszabb üzemeltetési időket több műszakos működésben az akkumulátor hatékony és gyors töltésének köszönhetően.  Ez biztosítja az emelőkocsik, targncák és tolóoszlopos targoncák állandó, 24/7 rendelkezésre állását. Az energiafogyasztás is akár 20%-kal csökkenthető. A teljesen karbantartásmentes lítiumion akkumulátorok megszüntetik a karbantartásokra fordított időt és energiát. 


Lítiumion villástargoncák:

Lítiumion tolóoszlopos targoncák:

A Jungheinrich lítiumion energiájával Ön is versenyelőnyhöz jut.


Váltson lítiumion targoncákra! Folyamatai optimalizálása révén időt és működési költséget nyerhet.

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele