+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rakodólapos raktár

Automata kisdarabáru tároló rendszer

Az automata kisdarabáru tároló nagy sebességgel és precízen dolgozik, maximális teljesítményt biztosít optimális energiahatékonyság mellett. Az állványrendszer, a szoftver, a hozzájuk kapcsolódó szállítórendszer és a teljes rendszer középpontjában álló felrakógép tökéletes összhangban működik. 

Igényes megoldások magas rakodási teljesítménnyel és optimális térkihasználással

Hatékony kisalkatrész tárolás mindig úgy jó, ahogy a vele összekapcsolt folyamatok és az abból származó teljesítmény mutatószámok. Rövid hozzáférési idő, magas átmenő teljesítmény és optimális térkihasználás, valamint minden árucikkhez közvetlen hozzáférés szükséges? Automatikus kisalkatrész raktárak (AKL) kisalkatrészeknek különösen helytakarékos raktározása tárolóládákban, kartonokban vagy rakodótálcákon. Árui ebben a rendszerben választhatóan L-profilokon, ill. polcokon – akár 25 méteres magasság teljes használatával – vannak tárolva. A teherbíróképesség ennek során 300 kiligramm. 

Automatikus kialkatrész raktár - egy széles felhasználási portfólió számára

Kisalkatrészek tárolása AKL-ben különösen egy és két réteg mélységű kivitelben például pótalkatrész-, komissiózó- és pufferterület vagy disztibúciós raktár vagy központ jöhet szóba. AKL ennek során normál hőmérsékleten történő üzemeltetésre vagy temperált és hűtőházi állványként akár –30° hőmérsékletig alkalmazható.

A legjobb megoldás az Önök igényeire 

Az automatikus kisdarabárú tároló rendszerek (AKL) egyediek akár a rájuk vonatkozó követelmények. A számos paraméter segítségével a berendezés különböző feladatokra is alkalmazható. A követelményeknek leginkább megfelelő megoldás megtalálásához Ügyfeleinkkel együtt analizáljuk az anyagmozgatási folyamatokat és a tárolt árukat, hogy a leginkább megfelelő tárolási technológiát lehessen megtalálni.

A felrakógépek legújabb generációja 

Intelligens felrakógépeinkkel az automatikus kisdarabárú tároló (AKL) rendszerekben nagy sebesség és precíz mozgás, valamint kimagasló anyagmozgatási teljesítmény adatok érhetők el. A konzekvens, könnyű építési módnak és az innovatív konstrukciónak köszönhetően különösen kis méretek érhetők el, így a rendelkezésre álló szabad hely optimálisan használható fel. A fékezésnél keletkező energia szuperkondánzátorokba (SuperCap) kerül, így a következő gyorsítás során visszakerül a hajtórendszerbe. A moduláris konstrukciónak köszönhetően a berendezés rugalmasan, az egyedi tárolási igényeknek megfelelően alkalmazható.