+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rakodólapos raktár

Automata kisdarabáru tároló rendszer

Az automata kisdarabáru tároló nagy sebességgel és precízen dolgozik, maximális teljesítményt biztosít optimális energiahatékonyság mellett. Az állványrendszer, a szoftver, a hozzájuk kapcsolódó szállítórendszer és a teljes rendszer középpontjában álló felrakógép tökéletes összhangban működik. 
Igényes megoldások magas rakodási teljesítménnyel és optimális térkihasználással

Hatékony kisalkatrész tárolás mindig annyira jó, mint a vele összekapcsolt folyamatok és az abból származó teljesítmény mutatószámok. Rövid hozzáférési idő, nagy teljesítmény és optimális térkihasználás, valamint minden árucikkhez közvetlen hozzáférés szükséges? Automatikus darabáru tároló rendszer (AKL) különösen helytakarékos raktározást biztosít a darabáru tárolóládákban, kartonokban vagy rakodótálcákon történő tárolásához. Az áru tárolása ebben a rendszerben választhatóan L-profilokon, ill. polcokon – akár 25 méteres magasság teljes használatával – történik. A teherbírása eléri a 300 kilogrammot is. 

Automata darabáru tároló rendszer - széles felhasználási lehetőség

A darabáru tároló rendszer (AKL) kiválóan alkalmas különösen egyszeres és többszörös mélységű kivitelben például alkatrész-, komissiózó- és pufferraktározásra vagy disztribúciós raktárként/ központként. A rendszer normál hőmérsékleten történő üzemeltetésre vagy temperált és hűtőházi állványként akár –30° hőmérsékletig alkalmazható. A legjobb megoldás az Ön igényei szerint: az automata darabáru tároló rendszer egyedileg az Ön igényeire szabható. Számos tényezőtől függően a legkülönbözőbb feladatokat is meg tudjuk oldani. Annak érdekében, hogy megtaláljuk Ön számára az optimális megoldást, együtt elemezzük az áru- és szállítási struktúrát, valamint a folyamatokat, majd pedig e szerint kidolgozzuk Önnek a megfelelő raktárkoncepciót.

A felrakógépek legújabb generációja 

Intelligens felrakógépeinkkel az automata darabáru tároló (AKL) rendszereink maximális sebességet és precíz mozgást, valamint kimagasló teljesítményt biztosítanak. A konzekvens, könnyűszerkezetnek és az innovatív konstrukciónak köszönhetően különösen kis méretek érhetők el, így a rendelkezésre álló szabad hely optimálisan használható fel. A fékezésnél keletkező energia szuperkondánzátorokba (SuperCap) kerül, így a következő gyorsítás során visszakerül a hajtórendszerbe. A moduláris konstrukciónak köszönhetően a berendezés rugalmasan, az egyedi tárolási igényeknek megfelelően alkalmazható.

MOZGÁSBAN A HATÉKONYSÁG

Sikeres automatizálás a megfelelő partnerrel. Kompetens partnerként az automatizálás területén az Ön igényeire szabottan megtervezzük és megvalósítjuk azt a logisztikai rendszert, mellyel raktárának hatékonysága automatikusan növelhető.

automatic mall storage warehouse

Egyedi megoldások minden ágazat számára.

Legyen szó új létesítményről, modernizálásról vagy a már meglévő létesítmények bővítéséről, több évtizedes tapasztalatunkkal az intralogisztika területén már számos kis-, közepes és nagyvállalatnak nyújtottunk megoldásokat világszerte folyamataik automatizálásához, illetve generál kivitelezőként projektjeik teljes kivitelezéséhez.

Az Ön igényei szerint közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Stage Osztalék

Kapcsolat

Logisztikai rendszerek

Kapcsolat felvétele