+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Automata kisalkatrész raktár

Automata raktár rakodólapok tárolására

Rövid rendelési ciklusok, kisebb egységrakományok, gyorsabb szállítási idő: az automata raktárak megfelelő megoldást nyújtják a megnövekedett piaci igényekre. Előnye: nagyobb rakodási teljesítmény, gyorsaság és biztonság az anyagáramlás során, valamint a különböző rakományképző eszközök egyszerűbb kezelése.

Teljesítménynövelés az automata rakodólapos raktárban

A sebesség és a hatékonyság kulcsfontosságú, ha maximális rakodási teljesítmény elérése a cél. Az automatikus rakodólapos raktárak akkor mutatják meg erősségüket, ha több műszakos üzemre (akár 24/7) és/vagy nagy termékféleség tárolására/mozgatására van szükség. Az állványrrendszer, szoftver és az összes alkalmazott egyéb berendezés eközben tökéletes összhangban van. Ezért szükséges, hogy az automatizált rakodólapos raktár tervezését és kivitelezését olyan tapasztalt szakértő végezze mint a Jungheinrich.

Helykihasználás a legmagasabb szinten

Az automatikus rakodólapos raktár beépített vagy szabadon álló siló kivitelű raktár esetén maximum 45 méterig. Ezzel rendkívül magas kihasználtság érhető el. A rakodólapok, rácsládák és egyedi egységrakományok tárolására szolgáló rekeszek akár 7,5t terhet is elbírnak. Legyen szó egyszeres-, kétszeres- vagy ennél mélyebb állványkivitelről, ezek bármilyen áru számára megfelelnek. Alkalmazása lehet normál hőmérsekleten, temperált, vagy hűtőházi állványként akár –35 °C hőmérsékletig.

Intralogisztikai folyamatainak pontos automatizálása 

Automatizálási megoldások, melyek pontosan és megbízhatóan üzleti modelljének keretében működnek, nem csak ügyfélelégedettségének motorja, hanem ki is fizetődnek: Méretezhetősége miatt a befektetések biztosítottak. Így mindig készen áll a jövőbeli kihívásokra. És ha a költség-nyereség-viszony az automatizálás során megfelelő, gyorsabban elérhető a Return-on-invest (ROI). Beszéljünk arról, mely automatizálási megoldások illenek Önhöz, és közepes- és hosszútávú céljaihoz a legjobban.

Magasraktári targoncák: Teljesítők az automatikus rakodólapos raktárban

Az automatizált magasraktári targoncák alapja a gyakorlatban bevált sorozatgyártású járművek, amelyeket megfelelő automatikus és biztonsági alkatrészek egészítenek ki. Az eredmény különösen megbízható és hatékony vezető nélküli szállítójárművek (FTF) az akár 13 m emelési magasságban végzett raktári feladatok számára. Az automatikus targoncák a rendelkezésre állás, hatékony és teljesítmény maximumát teremtik meg rakodólapos raktárában. Éjjel-nappali alkalmazás is lehetséges, az energiaellátást az állványon található áramsíneken keresztül lehet megvalósítani. 

Raktári felrakógépek: Highspeed az automatikus rakodólapos raktárban

Speciális nagysebességű-raktári felrakógépek gondoskodnak az automatikus rakodólapos raktárban a tempóról az áruk be- és kitárolása során, akár 7 t teherbírásig. Ennek során a legkülönfélébb teheremelő eszközök állnak rendelkezésre a különböző rakodóhely mélységek számára. Annak érdekében, hogy a raktári kapacitást teljesen ki lehessen használni, ívben haladni képes felrakógépeket lehet alkalmazni, melyek egyszerre több folyosót is kezelnek. A rakodási teljesítménnyel kapcsolatos növekvő igények kielégítésére további eszközök is beépíthetők a meglévő raktári rendszerbe.